П'яного водія оштрафували на 34 тисячі. За кермо він сяде ще не скоро

П'яного водія оштрафували на 34 тисячі. За кермо він сяде ще не скоро
Фото ілюстративне
  • 40-річний мешканець Шепетівщини пиячив за кермом вдруге протягом року.

40-річний мешканець Шепетівщини мав звичку сідати п'яним за кермо автівки. Поліцейські зупинили «ВАЗ-2101», яким він керував, вдень 28 липня 2022 року в Коханівці Шепетівського району. Одразу провели огляд водія на рівень алкогольного сп’яніння. «Драгер» показав 2,24 проміле. Нагадаємо, допустимий вміст спиртного в крові для водіїв становить 0,2 проміле.

З результатами тесту водій погодився й у суді підтвердив, що випив. Протягом року він вже притягувався до адміністративної відповідальності за п'янство за кермом. Його водійське посвідчення того разу вилучили у Дніпропетровській області. Про це повідомляє Хмельницький апеляційний суд.

Автомобіль, яким керував правопорушник, йому не належить. Тому суд покарав його штрафом без конфіскації транспортного засобу. Розмір штрафу – 34 000 гривень. Також нетверезого водія позбавили права керувати транспортними засобами строком на 3 роки 3 місяці 17 днів.

Відео дня

Постанова не набрала законної сили та може бути оскаржена до апеляційного суду.

Нагадаємо, журналіст vsim.ua підготував добірку з 13 цікавих справ про п’яних хмельницьких водіїв. Дізнавайтесь, чим закінчилося нетверезе водіння.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    "За кермо він сяде ще не скоро." Не смішіть людей. Якщо він вже протягом року у друге СПІЙМАВСЯ, то завтра вже чекайте його знову на дорогах.

keyboard_arrow_up