Ремонт на дорозі Н-03: які роботи виконують і де ускладнений рух

Ремонт на дорозі Н-03: які роботи виконують і де ускладнений рух
Фото - Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області
  • Триває ремонт дороги «Житомир-Чернівці».
  • Які роботи наразі тривають і що в планах?

Реконструкція дороги національного значення Н-03 «Житомир – Чернівці» триває. Ремонтні дороги проводять на ділянці км 163+212 - км 166+247, між селами Пашутинці та Пашківці. Станом на сьогодні, 16 липня, там розпочали влаштування основи дорожнього одягу. Зокрема, дорожники завершують влаштування земляного полотна в місцях поширення автошляху та розпочали влаштування основи з М20 – органо-мінеральної суміші, виготовленій у стаціонарній установці ЩСП-7, укріпленій цементом М-400. Про це інформують у Службі автомобільних доріг Хмельницької області.

Що планують зробити:

Завершити влаштування шарів основи, далі - вирівнюючі шари та фінішний шар покриття. Новий конструктив дорожнього одягу буде товщиною щонайменше 0,73 метри.  На черзі - нові дорожні знаки і розмітки.

Відео дня

Роботи виконує АТ "URD "Українські дороги" (ПрАТ "Хмельницьке ШБУ - 56")

Усіх водіїв та інших учасників дорожнього руху просять бути уважними і звертати увагу на те, що на час проведення ремонтних робіт на ділянках автодороги Н-03, рух автомобілів точково ускладнено. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юрій Гудок

    Я юрист. Зіткнувся що в судах і МВС та двс немає грошей щоб відправити повістки піднімають податки. Симчишин за копійки розпродує комун майно. Землю. Скоро третя хвиля Короновірусу до чого готує всіх  Кличко  і ВР. Що відбувається розуміти тільки тим хто це розуміє! (((((

keyboard_arrow_up