Ремонт на Кам’янецькій фактично завершений: коли з’явиться новий асфальт

Ремонт на Кам’янецькій фактично завершений: коли з’явиться новий асфальт
  • Ремонтні роботи на Кам’янецькій запам’ятаються хмельничанам низкою подій.
  • То тривалі затори, то провалення тролейбуса в розриту яму. 
  • Здається, історія заміни газопроводу в центрі міста підходить до кінця.
  • Коли там з’явиться новий асфальт?

Майже три тижні тривають ремонтні роботи в центрі Хмельницького. За них екстрено взялися працівники “Хмельницькгазу”. Як вони пояснювали журналісту vsim.ua, були виявлені витоки газу. Тож необхідністю була заміна старого сталевого газопроводу на новий - поліетиленовий. Роботи масштабні, тож і часу забрали не мало. Детальніше про них ми вже писали раніше. 

Затори, провалений тролейбус і можливий штраф 

Ще на початку заміни газопроводу, автомобілі стояли в заторах як по вулиці Кам’янецькій, так і по Гагаріна. Через роботи газовиків, довелося повністю заблокувати смугу для громадського транспорту. Тож по дорозі, що поблизу філармонії, тролейбуси і маршрутки виїжджали на зустрічну смугу. Саме це впливало на швидкість пересування всього транспорту. 

А вчора, 9 вересня, на Кам’янецькій трапився неочікуваний колапс. Виявилося, що працівники “Хмельницькгазу” розрили ще одну яму на проїзній частині, неподалік від перехрестя Кам'янецької та Герцена. Зробили це для підключення газопроводу. Однак  ці роботи додали ще більше клопоту водіям. 

Відео дня

До слова, за виконання робіт на цій ділянці дороги, газовиків можуть притягнути до відповідальності. Про це vsim.ua повідомили в УПП Хмельницької області. Патрульні розповіли, що ремонт на проїзній частині не був погоджений із сектором безпеки дорожнього руху. За це передбачена відповідальність за частиною 2 статті 140 КУпАП (Порушення визначеного законодавством порядку погодження з уповноваженим підрозділом Національної поліції: встановлення рекламоносіїв, технічних засобів організації дорожнього руху, проведення будь-яких робіт на автомобільних дорогах)  Санкція статті передбачає накладення штрафу у розмірі 340 гривень і на посадових осіб, громадян - суб'єктів господарської діяльності - у розмірі 510 гривень. В УПП уточнили, уже скоро інспектори з'ясують всі обставини. 

У той же ранок по іншій стороні вулиці сталася ДТП за участі тролейбуса. “Рогатий” їхав поблизу місця проведених робіт, як раптом його колесо провалилося в яму.

Нет описания.

Яка ситуація сьогодні, 10 вересня

Сьогоднішні поїздки через Кам’янецьку обернулися знову ж таки заторами. У них мусили стояти як автомобілі, так і громадський транспорт. Смуга для руху тролейбусів і маршруток досі перекрита. Рух на перехресті Кам’янецька-Гагаріна - відновлено. 

Тим не менш, майже всі викопані газовиками ями наразі засипані щебнем. Як повідомили в пресслужбі АТ “Хмельницькгаз”, нині працівникам залишилося засипати 30 метрів розритої ділянки. 

Побувавши на місці виконаних робіт, журналіст vsim.ua став свідком того, як кладуть щебінь на тій ділянці дороги, що розрили вчора, 9 вересня. Прессекретар компанії Леся Андрейко розповіла, що для відновлення дорожнього покриття має утрамбуватися грунт. Класти новий асфальт будуть працівники КП “БРЕД”. Орієнтовно роботи планують виконати до суботи, 12 вересня.

Нет описания.

Нет описания.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Лесовой К.

    "Прессекретар компанії Леся Андрейко розповіла, що для відновлення дорожнього покриття має утрамбуватися грунт" - что, прямо вот так вот сам утрамбовывается? Пошёл поскорее посмотреть...

    Lesya Andreyko reply Лесовой К.

    доброго дня! Уже третю ніч "Хмельницькгаз" працює, аби відновити покриття) наразі головне - безпека споживачів. Адже  газопроводу на Кам'Янецькій вже 64 роки) тому велика подяка газовикам за масштабну потрібну роботу

    Лесовой К. reply Lesya Andreyko

    Ну как-бы для того эта служба и существует. Как там грунт, самоуплотнился?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up