Розбились 4 вантажівки: у жахливій ДТП в Німеччині загинув далекобійник з Хмельниччини (ВІДЕО)

Розбились  4 вантажівки:  у жахливій ДТП в Німеччині загинув далекобійник з Хмельниччини (ВІДЕО)
  • Моторошна аварія сталася на автобані біля Берліна. У ДТП загинули двоє українців, серед яких 36-річний мешканець Ше­пе­тів­ки.

Жахлива аварія за участі чотирьох вантажівок сталася 27 листопада на автобані у напрямку Берліна. У ДТП загинули двоє далекобійників з України, 36-річний Олександр Стру­тинсь­кий із Шепетівки та його напарник — 28-річний Олександр Кор­шак. У обох загиблих були сім’ї та ді­ти, повідомляє "День за Днем".

  • "Того дня сталася дорожньо-транспортна пригода за участю чотирьох вантажівок. На трасі в напрямку Берліна одна вантажівка розбилася в районі перехрестя, в ній перебувало двоє осіб, що загинули на місці. Ін­ша ван­та­жів­ка пе­ре­ки­ну­ла­ся. Ще дві бу­ли силь­но пош­кодже­ні. Усі тран­спортні за­со­би заз­на­ли знач­них ме­ха­ніч­них уш­коджень, внас­лі­док ДТП втра­ти­ли ба­га­то ван­та­жу", - пише "День за Днем" з посиланням на Einsatzfahrten Leipzig.

Як зазначають, через аварію рух на дорозі перекрили на кілька годин. На місці працювали поліціянти, пожежники та аварійна служба. Що стало причиною трагедії невідомо.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (39)
  • Евгений Малюк

    Если хотите знать все прог жизнь дальнобойщиков - советую посмотреть сериал "Дальнобойщики" в Владимиром Гостюхиным в главных ролях.
  • Viktoriya

    Люди будьте добріші! Ні один водій не застрахований від ДТП, даже самий професійний!
    Не дай Господь комусь таке горе, як зараз у цих сім'ях 😭
  • Андрей

    Винить нада работодателей Польских и Литовских фирм. Они берут на работу людей у которых практически нет опыта, чтоб платить им меньше зарплату, а  диспечера их гонят как собак

    Gutvoldemar Gut reply Андрей

    У человека не имеющего опыта в авиации не возникнет желания садиться за штурвал самолёта, а за руль грузовика садятся даже те, кто даже на легковушках толком не ездит. Все хотят "АХ" сразу и большие деньги зарабатывать, и никто не хочет начинать ездить по Краю например на мусоровозе.

    Wadim Martinyuk reply Андрей

    Там ДТП з чотирма машинами в кого конкретно не було досвіду???
  • Wadim Martinyuk

    Ви хоть водії , що тут судите про причини???
    Причому тут 95 код, ти хоть знаєш що то таке, "профффесіонал"???
    Мої співчуття рідним і близьким загиблим

    Ксенія reply Wadim Martinyuk

    Дякуємо за співчуття! Ви праві, але чогось люди які не розуміють нічого хочуть тепер когось принизити.

    Wadim Martinyuk reply Ксенія

    Не звертайте уваги, то не люди

    Gutvoldemar Gut reply Wadim Martinyuk

    Дядя, на длинном курсе код 95 есть лекции о том, как действовать водителю грузовика увидев впереди скопление машин. В экзаменационных билетах есть данные, как действует алкоголь в течении двух суток. Даже меню водителя расписано! Даже если сдал экзамен - это не показатель знаний и навыков, это просто бумажка А5.

    Wadim Martinyuk reply Gutvoldemar Gut

    І ще відкрию тобі таємницю що довгий курс що короткий лекції однакові і екзамен тоже, а також там не А5 формат

    Gutvoldemar Gut reply Wadim Martinyuk

    100% да, вопросы одинаковые, все 30. Общие + от специалиста. Формат именно А5 и психотесты, и медицина, и папочка для хранения. Для меня нет секретов т.к. я вот прям сейчас это всё держу в руках)

    Wadim Martinyuk reply Gutvoldemar Gut

    95 код це є особливості руху по дорога європи- оплата , заборони і тому подібне.
    А те що ти написав це загальні ПДР. Вони розповсюджуються на всіх водіїв без винятків і навєіть на пішоходів

    Gutvoldemar Gut reply Wadim Martinyuk

    Ни в одном из слайдов (именно - слайдов), тем более экзаменационных билетах я не обнаружил правила и ответственность для пешеходов. За то было чётко сказано, что переход есть частью разметки, а не полосой для движения, а тротуар и обочина по определению не является дорОгой.

    Wadim Martinyuk reply Gutvoldemar Gut

    Тоесть по ходу твоих мыслей, по пешеходному переходу движение запрещенно???
    Для чего эта часть предназначенна тогда??

    Wadim Martinyuk reply Gutvoldemar Gut

    Тепер ясно як ти дістав права , коли ти навіть не знаєш ,що таке дорога... Про що тут говорити... А те що ти маєш в папці там копія кода 95.
    І ще одне: ти по Україні працював? В Україні по іншому реагують на скупчення автомобілів??? Тільки я не чув , щоб для цього вони проходили курси на код 95...

    Gutvoldemar Gut reply Wadim Martinyuk

    Код 95 по определению - уникальная комбинация цифр внесённая в реестр, а бумажка только выписка из оного.

    Gutvoldemar Gut reply Wadim Martinyuk

    А я и не скрываю, что я именно купил права (экзамены) Как и подавляющее большинство вна Украине. По иному - никак! Оттого и не лезу туда, куда собака свой  "Х" не суёт, а нарабатываю практику дома, а на честно заработанные деньги (по совету друзей) беру дополнительные уроки вождения в т.ч. в Польше. И так аж пока не почувствую уверенность... Или никогда. А другие лезут, а потом из-за них и другие страдают. Дальнобойщик - это профессия не для всех и каждого!

    Wadim Martinyuk reply Gutvoldemar Gut

    Тогда учись,вижу у тебя это плохо получается, и не лезь со своими выводами, я свой 95 код своим умом получил и права тоже.
    Ты не знаешь , что там на самом деле случилось...

    Gutvoldemar Gut reply Wadim Martinyuk

    Ну, что же, давай езжай в колейку, с магнитом, там тебя ждут профи, такие же, как ты - получившие код и права своим трудом и умом))) Милые, добрые, щедрые работодатели. Узнаешь, как оно на самом деле... Тяжкий труд выравнивает ушные раковины! Хихикать на подобные темы и над чужим горем могут только отъявленные 3.14дарасы, я же только констатировал факты. Не хочу продолжать этот бессмысленный, глупый диалог. Если кого то обидел - прошу прощения.

    Wadim Martinyuk reply Gutvoldemar Gut

    Я там уже був і своє від'їздив без всяких магнітів, а таких як ти балаболів, які не знають що таке визначення -дорога, страшно навіть до велосипеда допускати, некажучи вже про автомобіль, збивають людей на частині дорожньої розмітки, бо в слайдах він цього не бачив.

    Gutvoldemar Gut reply Wadim Martinyuk

    По другому реагируют говоришь? И код 95 не получали? Именно по этому не могут разминуться со встречкой, и не держат дистанцию. В польше, пока не пройдёшь квалификационное школение хрена с два дадут допуск к управлению кат "С".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:33 За побиття дитини судили «горе-мати» з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up