Рухався велодоріжкою. На Прибузькій «Jeep» наїхав на велосипедиста

Рухався велодоріжкою. На Прибузькій «Jeep» наїхав на велосипедиста
  • Велосипедист на момент аварії рухався велодоріжкою. 
  • В поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження.

Поліція встановлює обставини аварії на Прибузькій, в якій постраждав 56-річний чоловік. Дорожньо-транспортна пригода трапилась 6 листопада близько 18:40. 

За інформацією поліції, 40-річний хмельничанин на автомобілі «Jeep» під час заїзду у двір наїхав на 56-річного велосипедиста. Останній в момент аварії рухався велодоріжкою. 

Внаслідок ДТП постраждалого з переломом колінного суглоба госпіталізували до травматологічного відділення міської лікарні. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Відео дня

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Василь Коровецький

    Біля дому теж є велодоріжка, тому коли виїжджаю з двору вона добре проглядається в обидві сторони, а коли повертаєш у двір , одну сторону велодоріжки неможливо побачити повністю і якщо велосипедист несеться на швидкості і не намагається зупинитись,  аварії можна не уникнути.
  • Владимир Кочергин

    Кому легше побачити та прийняти грамотне рішення велосипедисту - авто, чи автомобілісту - велосипед? Тим паче в темну пору доби
  • Читач35

    Правила надо читать… велосипедистам тоже… преимущество при въезде на «прилеглу територію» у автомобиля и он не обязан пропускать велосипедиста…
  • Богдан Демедюк

    не знаю саме цієї ситуації, но для нормального огляду дорожної ситуації там заважають місорні баки. їх потрібно переставити!

    Ольга Бобик reply Богдан Демедюк

    Богдан Демедюк це точно мусорні баки, заважають коли їдеш машиною за ними нічого не видно.  Але пішохіди та велосипедисти також повинні дивитися по сторонам, а то вони вважають що їх повинні пропускати. Але запам'ятайте машину можна відремонтувати, а вот людину дуже важко.

keyboard_arrow_up