“Щастя для пішоходів і мамочок”: біля “Темпу” завершують будувати велодоріжку

“Щастя для пішоходів і мамочок”: біля “Темпу” завершують будувати велодоріжку
Фото зі сторінки Сергія Толстіхіна у Фейсбук.
  • На ремонт по Старокостянтинівському шосе виділили 2,5 мільйони гривень.
  • Будують пішохідну зону і велодоріжку.
  • Роботи уже завершують і планують з’єднати “Темп” із “Сілістрою”.

2,5 мільйони гривень із бюджету Хмельницького - саме стільки грошей виділили на ремонт по Старокостянтинівському шосе. За такі гроші неподалік від “Темпу” будують нову велодоріжку. Вона простягається від проспекту Миру до Зарічанської. Також паралельно облаштовують пішохідну зону. Роботи, які розпочалися на початку липня, вже завершують.

Велолюбителі Хмельницького тішаться від розвитку структури для їхніх “покатушок”. Але нарікають, що чимало хмельничан користуються доріжкою не за призначенням. Зокрема, бідкаються, що там завжди багато пішоходів і молодих матусь з колясками. Відомий у місті веломандрівник Сергій Толстіхін підійшов до цієї проблеми з гумором.

Відео дня

Після завершення робіт на Старокостянтинівському шосе планують взятися за нову велодоріжку. Вона має з’єднати “Темп” із “Сілістрою” і йтиме по проспекті Миру. Про це йдеться у повідомленні Хмельницької міськради.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Марина

    Велодоріжок за планом має бути 26, збудовано лише 3.Тримаю кулаки за свій район і вулицю, дуже сподіваюсь, шо по Північній від "Аврори" встигнуть прокласти велодоріжку поки не закінчились виділені для цього кошти, адже на цій вулиці НІКОЛИ не було ні покриття нічого за всю історію міста.
  • Сіма

    Штрафування тих, хто використовує велодоріжки не за призначенням вирішить проблему. Та й по інших питаннях  аналогічно. Але є проблема, у нас сліпі поліцейські, потрібно буде їм показувати тих, хто не повинен займати велодоріжки і перешкоджати цим руху велосипедистів

    анонім reply Сіма

    Нафіг велосипежистів з доріг і тротуарів. Хай їздять взад-вперед по своїм велодоріжкам. Тому народній владі треба через весь Хмельницький провести велодоріжки. Для людей це перша необхідність.

    Сіма reply анонім

    Я особисто проти велодоріжок. Марна трата коштів платників податків. На велосипедах потрібно кататись у парках, стадіонах і т.п. місцях. Але вже якщо обрана вами влада потратила кошти на велодоріжки, то це мають бути велодоріжки, а не пішоходи там будуть вештатись.

    Zhanna Shpakova reply Сіма

    Что значит в парках-стадионах? Вы понимаете, что это транспорт, а не просто детская игрушка?

    Сіма reply Zhanna Shpakova

    То давайте ще побудуємо злітні смуги для літаків та площадки для гелікоптерів, бухти для кораблів і т.д., бо це також транспорт.  Застосуванню кожного виду транспорту має бути своє місце. Велосипед транспортуєте зручним вам способом у вказані мною раніше місця і там застосовуєте. А дублювання пішохідних доріжок це марнотратство. Ці дублюючі пішохідні доріжки ( т.зв. офіційно велодоріжки) краще зробити там де взагалі немає пішохідних доріжок. Це ефективніше використання коштів міського бюджету. Велосипеди вже давно і якось все було нормально без велодоріжок. Аж тут велосипедистам захотілось відчувати себе європейцями. То нехай податки сплачують як європейці з повної зарплати, а не з мінімалки, а потім велодоріжки нехай вимагають.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera Від читача 13:36 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети» 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up