«Щоб був європейський рівень в автобусах і маршрутках, має і тариф відповідати», - хмельницькі перевізники

«Щоб був європейський рівень в автобусах і маршрутках, має і тариф відповідати», - хмельницькі перевізники
  • Вже скоро у Хмельницькому знову може підскочити вартість проїзду.
  • Перевізники, активісти і влада зібрались, аби вкотре вислухати один одного.
  • Обговорювали «болючі» місця хмельницького транспорту дві години. Рішень не приймали.

 

"Рогаті" по 2,50, маршрутки та автобуси - по 4,50. Вже навесні хмельничан можуть катати у громадському транспорті за новими тарифами. Перевізники скаржаться, що ця вартість, яка зараз є, не покриває витрат.  На сайті міськради оприлюднили проект рішення, де встановлені нові тарифи. Якщо розрахунки схвалять, то у березні проїзд подорожчає. Поговорити про те "в кого що болить" зібрались сьогодні, 10 лютого, на громадському обговоренні. Зал кінотеатру Шевченка був заповнений майже вщент. Спочатку домовились дотримуватись регламенту - дві години на всі збори і по п'ять хвилин на виступи і запитання. Виконуючий обов’язки начальника управління транспорту і зв’язку Сергій Шепурєв наголосив, що рішення сьогодні не приймають. Мовляв, лише вислуховують скарги чи пропозиції.

- Ховаючи очі мушу сказати, що іншого виходу немає, - сказав директор "Електротрансу" Віктор Паламарчук на початку. - Стояти  перед громадськістю і захищати підвищення цін надзвичайно неприємна процедура. Тим паче, до останнього ми стояли на позиції, що не будемо піднімати тарифи.

Майже кожен виступ супроводжувався шквалом обурень і вигуків із залу. Перевізники скаржились, що працюють у збиток. Натомість тих звинувачували у поганій якості перевезення. 

Відео дня

- Ви нарікаєте на якість перевезень. Щоб був європейський рівень в автобусах, потрібно, щоб і тарифи відповідали. Ви думаєте, ми хочемо їздити на старих автобусах і ремонтувати їх? Ми теж б з радістю пересіли на новіші, - каже представник "Рембудтрансу".

Перевізники часто викрикували і перебивали

Зал був заповнений вщент


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Кошарский Юрий

    З рогатими і автобусами все зрозуміло.але маршрутки це пережиток 90-х.яка рентабільність може бути при пасажироміскості в 14-ть чоловік.заберіть в них ліцензії! Краще один автобус ніж 5 маршруток! І пасажирам зручніше.ато в європу на газелях і спрінтерах заїхати придумали.доречі в європі громадський транспорт не дишеве задоволення.квиток приблизно коштує в чіну літри палива!
  • Artem Ivanovich

    Зажерлися ті перевізники вже вкрай

    Artem Ivanovich reply Artem Ivanovich

    Їм і 4,50 мало, потім будуть так само клянчити і про 6 гривень. Хай спочатку правил дотримуються і умови нормальні зроблять в маршрутках
  • нашатырь

    У Хмельницькому перевізників не має, а є бариги - це різні речі. Всі буси переобладнані з вантажних на пасажира. Всі водіЇ орендують у власника ці буси і  тд і тп . Запитайте  водіїв скільки грошей вони здають власникові в день і скільки беруть собі??? Ви будете вражені "мінімалкою"
  • Ірина Волошина

    Підняли мінімалку і зразу треба всі ціни попіднімати... що за народ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up