Сім людей постраждали у ДТП на Хмельниччині: у поліції повідомили деталі

Сім людей постраждали у ДТП на Хмельниччині: у поліції повідомили деталі
  • Аварія за участі вантажівки та легковика сталася у Волочиському районі.
  • У результаті зіткнення автівок постраждали 4 дорослих та 3 дітей. 
  • За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження.

Дорожньо-транспортна пригода сталася напередодні у Волочиському районі. В неділю, 20 вересня, в селі Бокиївка зіткнулися легковик "Ford GALAXY" та вантажівка "MAN TGX 24.440" з напівпричепом.

В результаті травмувалася 32-річна водійка легковика та шестеро її пасажирів, серед яких троє дітей. Водій вантажівки не постраждав. Усім дітям була надана медична допомога без госпіталізації. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Хмельницької області.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". До слова, її санкція передбачає покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Відео дня

Читайте також: На Хмельниччині буде суд над водієм, який насмерть збив велосипедиста і втік
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up