Складаємо рейтинг найгірших доріг Хмельницького (ОПИТУВАННЯ)

Складаємо рейтинг найгірших доріг Хмельницького (ОПИТУВАННЯ)
Фото Олега Стефаніва у Фейсбук.
  • Стан доріг в Україні завжди бажає кращого.
  • Найбільше ям «вилазить» на автошляхах з початком весни.
  • Пропонуємо разом скласти рейтинг найбільш проблемних доріг нашого міста.

«Асфальт зійшов разом із снігом» - досить популярний і актуальний жарт в Україні на початку весни. На якість доріг в цей період не бідкаються хіба ліниві. Щодня у Фейсбук з’являються все нові дописи із фото від хмельничан, які розповідають про жахливий стан асфальтного покриття на їхній вулиці. Або ж взагалі відсутність такого.

Пропонуємо у коментарях писати назви і ділянки вулиць Хмельницького, де стан дороги, на вашу думку, найгірший.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (42)
  • толік

    Місто Хмельницький серед 50 міст зайняло 43 місце по прозорості.
  • Александр Черненко

    Звернення до власників евроблях - через те що купуете вживаний хлам і не платите дорожні збори і інше мито - спме тому нічого не зміниться на дорогах - покращення стану доріг не буде якщо не платити мито - ті хто з державною реєстрацією - дійсно шкода що страдаєте від цих еврокозлів які ніби то такі хитрі що ні за що не платять і ще й жаліються на якість доріг
  • Tatyana Rybak

    Вулиця Староміська. Якесь середньовіччя. Баюри  в коліно,асфальту не має, бруд, відсутні тротуари взагалі( там де вони мали бути стоять генделики і лежать алконавти)
  • Оксана

    Починаючи від вулиці Східної (район костелу по західно-окружній) до котеджного мікрорайону -"Грузевиця-2" і вулиця 1-ша Садибна в жахливому стані.

    Михайло Білецький reply Оксана

    За сараєм в селі Похмиляйчики
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up