Складаємо рейтинг: що вас найбільше дратує в громадському транспорті Хмельницького?

Складаємо рейтинг: що вас найбільше дратує в громадському транспорті Хмельницького?
Фото із архіву редакції vsim.ua.
  • Тісні маршрутки, пасажири з великими торбами або водії, які розмовляють по телефону.
  • Що вас дратує під час поїздок в міському громадському транспорті? Голосуйте

“Сів у маршрутку, стою”, “їду на одній нозі”, “напхалися з тими торбами”, “одні пенсіонери в тих тролейбусах і немає як протиснутися”... - звичний опис поїздок в громадському транспорті. Проблем, які роблять його не дуже комфортним, досить багато. Ми обрали 11 пунктів, які найчастіше зустрічають в коментарях у соціальних мережах чи на нашому сайті. Пропонуємо вам проголосувати і сформувати рейтинг того, що найбільше дратує в громадському транспорті Хмельницького.

Рейтинг інтерактивний і буде змінюватися в залежності від того, скільки людей обере той чи інший пункт. Проголосувати можна за кілька пунктів із списку.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (141)
  • Сергій

    Сподіваюсь цей коментар прочитають і керівники Хмельницькелектротрансу.
    1. Шикарна ідея - заробляти гроші на аудіовізуальній рекламі. Однак при цьому реклама волає так, що гуде у голові. А оголошення зупинок і новини міста не чути абсолютно.
    2. Щодо новин міста: варто оновлювати їх хоча б щотижня, а не раз на 2-3 місяці.
    3. Шикарно анонсували GPS моніторинг транспорту. Але де він? Інформація неактуальна.

    Vitaliy reply Сергій

    особливо дістала реклама мера.
  • Катя

    От-от,в нас стільки молоді , а пенсійний фонд пустий...

    Сіма reply Катя

    Вони утримують європейських, переважно польських, російських пенсіонерів, а своїм не дозволяють навіть у транспорті їздити, який українські пенсіонери самі ж і купили

    IGOR reply Сіма

    Те, кто содержит Европейских - тем пофиг. Им не надо в Хмельницком каждое утро ехать на работу,  а каждый вечер - обратно, чтобы заплатить налоги, которые потом и идут на выплату пенсии нашим... Я, как и любой человек, живущий на нашу з/п хочу сэкономить, и поехать на троллейбусе, но я не могу в него влезть из-за того, что пенсионеры ЗЛОУПОТРЕБЛЯЮТ и используют транспорт по не целевому назначению... В Тернополе утром и вечером льготы нет. Нам тоже следовало бы перенять этот опыт!

    Сіма reply IGOR

    А ті що їдуть на роботу, вони всі сплачують податки, хоча б з мінімалки, але краще з повної зарплатні? Ні. То які претензії до пенсіонерів, які купили ці тролейбуси, зі сторони тих через кого пенсіонери змушені отримувати мізерні пенсії

    Vitaliy reply Сіма

    Сіма, податки платять всі, навідь ті хто не оформлений - 20% ПДВ з будь-якого товару, 7,5% в ПФ з мобільного звязку і цей список ще можна продовжувати

    Сіма reply Vitaliy

    А ще потрібно платити податки із зарплати
  • Сіма

    Вот пси і інші тварини не заважають майже, а пенсіонери заважають. Ви взагалі хворі на голову?

    IGOR reply Сіма

    Представь себе, именно так! Псы и другие животные не мешают ездить на работу и с неё возвращаться...

    Сіма reply IGOR

    То нехай тобі пси куплять новий зручний транспорт, а не пенсіонери і будеш у ньому їздити із псами, без пенсіонерів
  • Нрр

    Ничего пенсионеры не покупали, никаких троллейбусов, они себе штанов купить не могут, про какие троллейбусы вы говорите?

    Сіма reply Нрр

    Вони зараз  не можуть купити, бо ти і тобі подібні податків не сплачуєте і тому у них такі пенсії  малі. А коли працювали, то платили податки і за їхні податки купували тролейбуси і т.д.

    Сергій reply Сіма

    Пенсіонери тролейбуси купили))))))) да вони неплатили тих податків ніколи!!!!! Це з наших податків куплені ті тролейбуси, так як вони куплені пару років назад, а ту рухлядь що єлі їде і тролейбусом неназвеш)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up