Смертельна аварія на Хмельниччині: «Range Rover» згорів разом із водієм

Смертельна аварія на Хмельниччині: «Range Rover» згорів разом із водієм
  • У ДТП в Білогірському районі загинуло двоє людей.
  • Молода пара їхала від рідних зі святкування Різдва.
  • Водій загинув у салоні. Пасажира від удару викинуло з автомобіля.

Аварія сталася у Білогірському районі сьогодні, 8 січня. Близько третьої години ночі автомобіль злетів з дорого в кювет, де зіткнувся з деревом і зайнявся. Внаслідок удару з позашляховика вилетіли 20-річна дівчина, яка їхала на пасажирському сидінні. 26-річний чоловік згорів разом із машиною.

Знайшли згорілий автомобіль лише в 11 годині, оскільки дорога, де сталася аварія, досить малолюдна. Поліція відразу не могла встановити марку авто, оскільки те сильно обгоріло. Лише після залучення фахівців криміналістичної лабораторії вдалося визначити, що це був позашляховик «Range Rover». Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Хмельницькій області.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валерий Герасимович

    Який жах,можна було б до ранку зачекати!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up