Смертельна ДТП на Хмельниччині: п'яний водій «Renault» збив 17-річного хлопця

Смертельна ДТП на Хмельниччині: п'яний водій «Renault» збив 17-річного хлопця
  • Трагедія трапилась 17 грудня у Старій Синяві. 
  • Від отриманих травм пішохід загинув на місці. 
  • Водія «Renault Duster» взяли під варту. 

Підозрюваного у смертельній ДТП на Хмельниччині взяли під варту. Під колесами автомобіля загинув неповнолітній юнак. 

Все трапилось 17 грудня близько 22-ої години у Старій Синяві. Там 35-річний місцевий житель на  автомобілі «Renault Duster» наїхав на неповнолітнього пішохода, який рухався в попутному напрямку. Від отриманих травм юнак загинув на місці події. Про це повідомляють у Секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Поліцейські встановили, що водій був за кермом п'яний. «Драгер» показав наявність у його крові 2,0 проміле алкоголю. Зважаючи на ці обставини, слідчі клопотали, аби зловмисника взяли під варту. Суд задовольнив це клопотання і наразі водієві обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави на період досудового розслідування.

Відео дня

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння або під впливом наркотичних чи психотропних речовин» та оголосили чоловікові про підозру. 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • До яких пір в нас мають гинути люди під колесами п'яних водіїв??? Потрібно так наказувати п'яних, щоб іншим не хотілося за руль сідати п'яним. Син живе в Люксембурзі 5 років і не було такого страшного випадку Ні разу.  Тому , що там порядок!!!
  • Наталія Стародуб

    Боже, як ці алкаші за кермом вже остогидли! Вже треба їх ізольовувати від людей!!!

    Наталі Тарнавська reply Наталія Стародуб

    Наталія Стародуб 100%
  • Наталія Хоменко

    Хай Бог посилає батькам сили пережити це горе... Вічна пам'ять Кості і царство небесне...
    А винуватця повинні покарати по всій строгості закону! Не повинні такі наволочі залишатись на свободі і далі нормально жити!!!
  • Людмила Старічкова

    Чомусь не хочеться вірити в те, якщо він - колишній поліцейський буде покараний суворо.Родичам потрібно добряче попрацювати. Дай Боже рідним здоров'я і терпіння.

keyboard_arrow_up