Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій не мав права везти людей з Кам’янця

Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій не мав права везти людей з Кам’янця
Фото із сторінки Вікторії Кохановської у Фейсбук.

Внаслідок аварії на «тещиному язику» загинуло четверо людей. Ще 11 отримали різні травми. Шестеро з них перебувають в реанімації. Водій перевозив людей нелегально.

Жахлива аварія сталася на дорозі від Кам’янця-Подільського до Хмельницького. Маршруткою до обласного центру їхало 20 людей. Поблизу села Гуменці «Мерседес Спринтер» зіткнувся із вантажівкою «DAF», яка їхала з причепом. Сталося це близько восьмої ранку сьогодні, 12 жовтня.

Спочатку поліцейські і рятувальники повідомляли про трьох загиблих пасажирів та десятьох травмованих. Число жертв зросло. Медикам не вдалося врятувати життя ще одного пасажира мікроавтобуса. Він помер у «швидкій». Про це «ВСІМ» повідомила речник ГУ нАціональної поліції в Хмельницькій області Інна Глега. Згодом до лікарні за допомогою звернувся ще один пасажир маршрутки. Внаслідок аварії найбільше постраждали ті люди, які сиділи на задніх сидіннях.

Також в поліції повідомили про те, що водій маршрутки зараз знаходиться у лікарні. Його стан стабільний і медики дозволили слідчим поспілкуватися з чоловіком. Можливо, він розповість про те, чому їхав за недозволеним маршрутом. Як повідомили «ВСІМ» в «Укртрансбезпеці», у нього був дозвіл на інший. Офіційно оформлено було лише маршрут «Сокілець –Хмельницький».

Відео дня

Щодо мікроавтобуса «Мерседес», то він був незаконно переобладнаний із транспортного на пасажирський. Інформація по всім деталям ДТП перевіряється правоохоронцями. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up