Смертельна ДТП поблизу Хмельницького: «Renault» наїхав на лежачого чоловіка

Смертельна ДТП поблизу Хмельницького: «Renault» наїхав на лежачого чоловіка
  • Від отриманих травм 36-річний чоловік помер в кареті "швидкої".

Поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинув 36-річний чоловік. Трагедія трапилась 20 листопада неподалік станції Богданівці, що в Хмельницькій територіальній громаді. 

За попередньою інформацією поліції, 33-річний житель села Масівці на автомобілі «Renault Trafic», наїхав на 36-річного односельця, який лежав на проїжджій частині. Все трапилось близько 19:30. 
Від отриманих травм чоловік помер у кареті швидкої допомоги. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.
 

Відео дня

Читайте також:

Двоє людей загинули на місці: на Хмельниччині зіткнулися вантажівка та легковик

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Читач10

    Людини не має втої людини є діти  хто ж винен він чи той хто збив в нас одне життя і той водій його забрав в того чоловіка .А знаєте що ми не люди тому що люди не тікають з місця події  ми гірше ніж тварини навіть тварини не кидають у біді і болі ...
  • Софія Оліферчук

    Водія завжди зроблять винним.
  • Анна Мария

    Только почему то не написали что не Рено трафик забрал эвакуатор, на штраф площадку,а Форд Фьюжн , кого-то очень сильно отмазывают.

    Едуард Тарасюк reply Анна Мария

    І що там відмазувати? Якщо п'яний лежав то водій не винний
  • Ольга Сергіївна

    Можливо він вже був мертвий

    Читач62 reply Ольга Сергіївна

    Помер в швидкій допомозі, читайте уважно.

keyboard_arrow_up