Спекотно, як в Еміратах: яка температура в громадському транспорті Хмельницького

Спекотно, як в Еміратах: яка температура в громадському транспорті Хмельницького
  • Літня спека в Хмельницькому триває.
  • Температура повітря на вулиці сягає більше +30 градусів.
  • Журналісти vsim.ua проїхалися громадським транспортом із термометром в руках.

В обіймах палкого сонця минає четвер у Хмельницькому. Із термометром в руках журналісти вирішили перевірити чи реально проїхатися у громадському транспорті і не перетворитися на розтоплений шоколад. Для цього ми обрали маршрутку, тролейбус і автобус. У всіх видах транспорту ми їхали близько 10-ти хвилин. Доїхати до пункту призначення із “сухим” чолом все ж не вийшло. Яка температура повітря була зафіксована, читайте далі.

У 51-ому, як у Римі

Наш маршрут розпочався від зупинки “Філармонія”. Великий і просторий 51-ий автобус під’їхав і люди ринули займати вільні місця. Попри спеку надворі, всередині виявилося не так вже й “пекельно”. Два відчинені люки і вікна таки зробили свою справу. Те, що дорога в 51-ому була більш менш “свіжою”, підтвердив і градусник. Він показував + 32. До речі, така ж температура повітря сьогодні у Римі.

Відео дня

Доїхавши до вулиці Інститутської, ми вийшли з автобусу і продовжили “потопати” у гарячому повітрі, яке панувало на вулиці. 

У маршрутці, як в Бухаресті

Наступною точкою відправки була зупинка “Хмельницький національний університет”. Ми потрапили у лазню на колесах, а саме - маршрутку №47.  Відчиненим там був один люк. Маршрутка наповнювалася все більше і більше. Відчуття, що закінчується повітря, не залишало усіх пасажирів. Веселим залишався лише водій, який їхав поряд з відчиненим вікном. У дорозі стовпчик термометра поступово підіймався. У результаті він сягнув позначки + 34. Стільки ж сьогодні показує градусник в Бухаресті.

Ми вийшли на зупинці “Електроніка” і почали очікувати “рогатого”.

У тролейбусі, як в Еміратах

“Найгарячіше” повітря нас зустріло в 12-ому тролейбусі. Транспорт новий і нещодавно придбаний. Відчинений люк і вікна не допомагали. “Хутчіше залишити цей транспорт” - ось що звучало в голові. Мокре чоло було майже в кожного пасажира. Картина, звісно, не з приємних. Дихати ставало легше тільки тоді, коли людей в транспорті ставало менше. Наш термометр показав позначку +40. Після побаченого стало ще спекотніше. Проте перебувавши в цій “тролейбусній” атмосфері, можна було відчути себе в Еміратах. Адже в Дубаї сьогодні така ж температура - +40.

Літо вже на підході, а от спека - ні. Синоптики прогнозують, що “гаряче” повітря не залишить місто щонайменше протягом семи днів. Тому слід запастися водою, серветками, віялами і терпінням. А під час спеки в громадському транспорті, краще уявляти себе деінде, де стоїть така ж температура. Наприклад, в Італії чи ОАЕ.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Игорь Коваль

    Водитель троллейбуса я в кабине у меня было 44 градуса тепла )))Рекорд этого лета)
  • Дина Мартинюк

    В Хмельницьку бувала не раз. В спеку можна впасти в обморок. Особливо в маршрутках.
  • Дина Мартинюк

    В  Італії чи в Ізрайлі не була в Еміратах, в громадському транспорті чудово працюють кондеціонери.Можна навіть змерзнути.
  • валентина

    Зайдите с термометрами на рабочее места под крыши на базаре  к базарникам,  часов етак в 12-14 . Вот там действительно душегубки ))))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up