Стали відомі деталі аварії з СБУшником біля Хмельницького (ВІДЕО)

Стали відомі деталі аварії з СБУшником біля Хмельницького (ВІДЕО)
  • Нові подробиці повідомили в ДБР. 
  • За їхніми даними, пішоходи перетинали проїжджу частину у невстановленому місці.
  • Водій пройшов обстеження на “Драгері”.

Керівництво територіального управління Державного бюро розслідувань скликало прес-конференцію. На ній розповіли подробиці аварії, яка сталася напередодні вночі біля села Прибузького (раніше Червона Зірка). Там загинуло двоє пішоходів. 46-річний чоловік та, за попередніми даними, 36-річна жінка. На них скоїв наїзд співробітник СБУ у Хмельницькому. 

За словами заступника директора Хмельницького ДБР Сергія Кушніра, виклик про аварію надійшов на телефон чергового слідчого. Йому повідомили, що близько 20:10 на автодорозі Вінниця-Хмельницький в селі Прибузьке сталася ДТП. 

Відео дня

Також він розповів, що наданий час ДБР подало відповідні запити до СБУ, щоб отримати інформацію щодо підстав керування службовим транспортним засобом у неробочий час. За словами Сергія Кушніра, працівник СБУ не чинить опору слідству, він не залишав місце пригоди й надає свідчення. Він перебуває в обласній лікарні у задовільному стані. Водієві поки не оголосили про підозру. Наразі, за даними ДБР, в медзакладі разом з ним знаходяться працівники внутрішньої безпеки СБУ. 

В ДБР журналістам пообіцяли повідомити про нові подробиці справи. Тому слідкуйте за оновленнями на нашому сайті.

Читайте також: СБУшник на службовому авто на смерть збив двох людей біля Хмельницького (ФОТО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (85)
  • Ангеліна Соломяна

    Він забрав життя в моєї мами
  • Денис Папкин

    Если нет знака ограничения минимальной скорости и нулевая видимость то никто не мешает ехать хоть 30 хоть 20 км/час и дословно: "Вжити вс1х заход1в аж до повно1 зупинки т/з". ау, водители, берите ПДР и учите если бестолковые и спешите а не понты кишиневские гоняйте.
  • Інна Кухар

    Ось сьогодні по Свободи теж громадянка вибігла на машину. По цих дорогах найбільше пішоходів боїшся. Бо так вибіжить і сядеш потім ні за що
  • Юрій Гудок

    Працівник сбу значно перевищив швидкість як показала експертиза
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up