Старокостянтинівський міст готують до відкриття. Коли відновлять рух

Старокостянтинівський міст готують до відкриття. Коли відновлять рух
Фото Сергія Коваля.
  • Дочекалися! На верхній частині мосту завершують усі роботи.
  • На перекритій частині Старокостянтинівського шосе відновлюють тролейбусні лінії.
  • Відновити рух мають протягом тижня.

Ремонт Старокостянтинівського мосту розпочався 8 серпня. В першу чергу взялися за його верхню частину. Для цього перекрили рух транспорту через шляхопровід. Згідно з розпорядженням Хмельницького міського голови, відкрити його мають до 30 грудня цього року. В ТОВ «Західтрансбуд», яке виконує ремонт, планують пустити транспорт через міст раніше.

Наприкінці листопада на мосту поклали асфальт. Згодом взялися за пішохідні доріжки і деформаційні шви. Робота над ними, за планами виконавця, мала завершитися орієнтовно до 15 грудня. У терміни не вклалися. Тому рух цього тижня, як говорили раніше, ще не відкриють.

Відео дня

За словами начальника дільниці ТОВ «Західтрансбуд» Тараса Каплюка, транспорт знову почне їздити через міст не раніше наступного понеділка. Каже, що ймовірніше станеться це у середу або четвер.

До відновлення руху готуються не лише робітники, які ремонтують міст. На перекритій ділянці уже працює КП «Електротранс». Бригада з підприємства відновлює тролейбусні лінії, щоб тут знову змогли курсувати «рогаті». Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Довідково: міст на Старокостянтинівському шосе збудували у 1944 році. Він є найстарішим у Хмельницькому і знаходився в аварійному стані. На капремонт виділили 12 мільйонів гривень. Усі роботи виконує львівська фірма ТзОВ "Західтрансбуд".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Віталій Українець

    Яйця обірвати перекривальщику моста треба.коли щось перекривати треба паралельно відкривати!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up