Суцільна смуга перешкод: хмельничанин Дмитро просить відремонтувати дорогу на Підлісній

Суцільна смуга перешкод: хмельничанин Дмитро просить відремонтувати дорогу на Підлісній
  • Електронна петиція з'явилася на сайті 5 лютого.
  • Хмельничанин просить ремонту дороги на вулиці Підлісній у житловому масиві "Обрій".
  • Він скаржиться на те, що на вулиці просто неможливо обійти болото і калюжі, які утворюються через дощі і танення снігу.

Нова електронна петиція з'явилася на сайті Хмельницької міської влади 5 лютого. Звернення розмістили у розділі "Транспорт та дороги".

Автор звернення, Дмитро Васильович, просить відремонтувати дорогу по вулиці Підлісній в житловому масиві "Обрій" та зробити тут тротуарну доріжку для пішоходів.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ЗАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Як він зазначив, зараз дорога у надзвичайно жахливому стані. Під час зимового періоду вона є справжнім випробуванням для водіїв та пішоходів. Також автор зауважив, що для людей ця вулиця є суцільною смугою перешкод. Велетенські калюжі обійти просто неможливо, а за ногами постійно волочиться болото.

Відео дня

Петиція поки що не набрала голосів. Для розгляду звернення необхідно 500. До кінця голосування залишилося 90 днів. Підтримати ідею можна ТУТ.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up