Три ДТП у Хмельницькому районі: травмувались 5 людей

Три ДТП у Хмельницькому районі: травмувались 5 людей
Тут і далі фото ГУ НП у Хмедбницькій області
  • Одна аварія трапилась біля Скаржинець за участю “швидкої”. 

  • Ще дві сталися в Хмельницькому — на Кам’янецькій та Франка. 

Минулої доби на території Хмельницького району сталося три аварії. У всіх трьох є постраждалі. Деталі розповіли в поліції. 

Перша ДТП трапилась неподалік села Скаржинці. Ми розповідали, що автопригода виникла за участі трьох автомобілів. Поліцейські повідомили подробиці зіткнення. 

Близько 10:00 години на трасі «Житомир — Чернівці» зіткнулися карета швидкої допомоги, за кермом якої перебував 46-річний житель селища Ярмолинці, та «Opel Vektra» під керуванням 23-річної хмельничанки. Після удару «Opel Vektra» у некерованому стані виїхав на зустрічну смугу й врізався у «Peugeot Partner». 

Відео дня

В результаті постраждали троє людей. Травми отримали водій карети швидкої допомоги та його 64-річна пасажирка, а також 29-річний пасажир автомобіля «Opel». 

Того ж дня у Хмельницькому в двох ДТП травмувалися ще двоє пішоходів. Близько 18:20 години на перехресті вулиць Івана Франка та Проскурівської «Volkswagen» збив 59-річну хмельничанку, яка переходила дорогу по “зебрі”. За кермом був 25-річний водій. В результаті аварії жінку з травмами госпіталізували до лікарні.

Ще один пішохід травмувався по вулиці Кам’янецькій. Це відбулось близько 21:00 години. 28-річний житель села Антонівці, керуючи автомобілем «SKODA», збив 41-річного хмельничанина. Чоловіка госпіталізували до реанімаційного відділення Хмельницької обласної лікарні.

За усіма фактами слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

Читайте також: ДТП біля Скаржинців за участю «швидкої»: троє людей в лікарні (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up