У ДТП на Хмельниччині загинула школярка і бабуся

У ДТП на Хмельниччині загинула школярка і бабуся
  • Аварія трапилась на території Летичівської громади. 

Поліція встановлює обставини аварії з двома загиблими. Серед них - 15-річна дівчинка. Дорожньо-транспортна пригода трапилась вчора, 22 січня, на трасі «Стрий - Тернопіль - Ізварино». Там в селі Вербка на території Летичівської громади автобус не розминувся з автівкою. Трапилось це близько 12-ої години. 

За інформацією правоохоронців, зіткнулись "Peugeot Partner", яким керувала 42-річна жителька міста Чортків, а також автобус «Богдан», за кермом якого їхав 48-річний житель села Бережани.

У результаті ДТП на місці загинули двоє пасажирок автомобіля "Peugeot". Це 15-річна дівчинка і 62-річна жінка. 

Відео дня

За даним фактом слідчі вже відкрили кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб" Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач36

    Тільки камери Трукам на кожному кілометрі з пачкою рішень суду про вилучення на 10 років посвідчення водія за перевищення швидкості! В місті такі ж самі камери і рішення суду про штрафи для пішоходів про порушення правил переходу вулиць на 510 гривень! Івсе буде як у Німетчині!
  • Галина Свідерська

    Царство небесне і земля пухом. Співчуття рідним та близьким.

keyboard_arrow_up