У Городку судитимуть жителя Київщини, який давав копам хабаря

У Городку судитимуть жителя Київщини, який давав копам хабаря
Фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • 33-річного водія «Daewoo» зупинили за п’яне водіння. 

У Городку перед судом постане водій, який намагався відкупитися від поліцейських за кермування напідпитку. Йдеться про 33-річного мешканця Київщини, повідомляють у поліції. 

Це трапилось в грудні минулого року. Патрульні зупинили автомобіль «Daewoo» за порушення правил дорожнього руху. За кермом був під керуванням житель Київської області. Під час перевірки документів патрульні помітили, що у водія є ознаки алкогольного сп’яніння, тож порушнику запропонували пройти перевірку. Однак, чоловік відмовився.

Коли ж копи почали складати адмінпротокол, горе-водій запропонував їм хабаря, аби уникнути відповідальності. Правоохоронці викликали на місце слідчих і задокументували цей факт.

Відео дня

Тож на чоловіка склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП. А вже слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України і оголосили порушнику підозру. Обвинувальний акт вже скерували до суду. Тепер йому “світить” чималий штраф або від 2 до 4 років в’язниці. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • No Pain NO Gain

    Знаю цих лимарів вони тільки ланоси і Жигулі спиняють а тут така гучна справа аж з Київа бандит

keyboard_arrow_up