У Хмельницькому 19-річна водійка на “Audi” збила дитину

У Хмельницькому 19-річна водійка на “Audi” збила дитину
  • Аварія трапилась на пішохідному переході. 
  • 11-річну дівчинку забрали до лікарні. 

Поліція встановлює обставини ДТП, в якій постраждала 11-річна дівчинка. Подія трапилась вчора, 4 жовтня, на вулиці Сковороди. Там близько 13-ої години автомобіль “Audi” збив дитину. За кермом автомобіля була 19-річна водійка.

Як розповідають у секторі комунікації, дівчинка на той момент перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. В результаті ДТП дитину з тілесними ушкодженнями госпіталізували до Хмельницької міської дитячої лікарні.

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюють усі обставини цієї події.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Андрей Гришнюк

    Взагалі то на цьому переході, нажаль дуже багато водіїв порушують ПДР,

    Проїжджаючи перехрестя відразу підвищують швидкість,а де хто навіть не зважає на те,що пішохід уже зійшов з тротуару і ступив на проїжджу частину.....
  • Анютка Щерблюк

    Права купила а їздити ні
  • Людмила Павлишина Соломенцева

    возле ЦНТИ  на светофор водителе практически не реагируют Едут цепочкой друг за другом  И смех сквозь слезы когда за рулем некоторых машин и водителя практически не видно
  • Читач44

    З дотриманням пдд в нас велика проблема,

keyboard_arrow_up