У Хмельницькому "Mercedes" збив 9-річного хлопчика

У Хмельницькому "Mercedes" збив 9-річного хлопчика
  • ДТП сталася 23 жовтня на вулиці Курчатова.
  • "Mercedes Vito" збив дитину, яка перебігала дорогу в невстановленому місці.
  • Потерпілого госпіталізували.
  • Наразі слідчі з’ясовують всі обставини ДТП.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 23 жовтня, на вулиці Курчатова. Близько 16-ї години 55-річний хмельничанин на "Mercedes Vito" збив 9-річного хлопчика, який перебігав проїжджу частину дороги в невстановленому місці. Внаслідок ДТП дитина отримала травми. У потерпілого діагностували перелом ноги. Про це повідомили у ГУ НП у Хмельницькій області.

По даному факту відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують всі обставини ДТП.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Роман Васильович

    Ганьба, щей водій виним лишивсь, що батьки ненавчили дитину, що пересікати дорогу в не дозволеному місці не можна!!!
  • Ольга Бабельчук

    Ужасно всё это(
  • Олександр

    Учіть дітей правилам дорожнього руху
  • Aleftina Tkhojevskaya

    БАТЬКИ  ВЧІТЬ СВОЇХ ДІТЕЙ ПРАВИЛ ...

    БО Ж ПОТІМ САМЕ ДІТИ СТРАЖДАЮТЬ ВАШІ ...
    ЗА ТЕ ЩО ВИ ВЧАСНО НЕ НАГОЛОСИЛИ НА САМОМУ ВАЖЛИВОМУ  В ЇХНОМУ ЖИТТІ  ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up