У Хмельницькому прокурора оформили за п’яне водіння. «Дорожній контроль» назвав його ім’я

У Хмельницькому прокурора оформили за п’яне водіння. «Дорожній контроль» назвав його ім’я
Ілюстративне фото
  • Згідно з повідомленням, прокурор порушив ПДР та відмовився проходити тест на алкоголь.

  • За це його оформили патрульні.

На проспекті Миру у Хмельницькому прокурора оформили за відмову від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння та порушення Правил дорожнього руху. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст «Дорожнього контролю» Олег Бондаренко.

Згодом про те, що у Хмельницькому прокурор напідпитку порушив ПДР, повідомило видання УНН. У своїй публікації вони посилалися на власні джерела у правоохоронних органах.

За інформацією щодо цього випадку ми звернулися до патрульної поліції. Речник Людмила Чернилевська повідомила, що 3 вересня близько 01:10 на проспекті Миру дійсно помітили водія-порушника. Він керував автомобілем «KIA». Водій порушив вимогу знаку 2.2 «Проїзд без зупинки заборонено». Коли його зупинили, помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити огляд він відмовився. Через це склали адмінпротокол за частиною 1 статті КУпАП. А за порушення ПДР ще й постанову за частиною 1 статті 122. Таку ж інформацію повідомляє «Дорожній контроль».

Відео дня

Ім’я порушника у поліції не повідомили. Проте у публікації журналіста Дорожнього контролю Олега Бондаренка вказано, що водієм авто був Олександр Юрчук. Згідно з дописом, він є прокурором відділу Генеральної прокуратури по нагляду за територіальним управлінням Державного бюро розслідувань у Хмельницькому.

В останній поданій електронній декларації Олександра Юрчука вказано, що він працює прокурором відділу Генеральної прокуратури Україні. Ця інформація також збігається із тією, яку повідомив журналіст «Дорожнього контролю». Стежте за розвитком історії на нашому сайті.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Левант Гарбий

    Уже все хорошо :-)
    https://reyestr.court.gov.ua/Review/86462010

  • fbi

    неправдива публікація))))), тому що справи по прізвищу особи, яке вказано у статті , в Хмельницькому міськрайонному суді немає....

    Олексій reply fbi

    неправдивий коментар))))) Справи до суду не одразу надходять
  • Богдан Московчук

    Прикро, закон один для всіх, якого потрібно дотримуватись .
  • Юра Лавров

    99,9% все буде ХАРАШО)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up