У Хмельницькому районі не розминулись “Mazda” з вантажівкою. Є загиблий

У Хмельницькому районі не розминулись “Mazda” з вантажівкою. Є загиблий
Фото - ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • Серед постраждалих - 2-річна дитина.

Смертельна аварія трапилась вчора, 8 січня, на дорозі М-30 поблизу села Гелетинці Хмельницького району. Наслідки події ліквідовували рятувальники, яким довелось діставати заблокованих постраждалих з авто. 

Повідомлення про ДТП надійшло на Службу порятунку близько 18-ої години. За інформацією надзвичайників, на дорозі не розминулись вантажівка МАН та легковик Mazda.  На момент зіткнення у легковому автомобілі знаходилось двоє дорослих і маленька дитина. 

Відео дня

На місці ДСНСівці швидко відімкнули акумуляторні батареї від живлення, аби автомобілі не загорілись. За допомогою спецінструменту вони деблокували 26-річну пасажирку автомобіля Mazda. Внаслідок ДТП травмувалась і дворічна дитина. Її передали в руки медикам. 

Як повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області, в аварії загинув 31-річний водій легковика Mazda.

Наразі інших деталей події не повідомляють. Обставини ДТП мають з'ясувати правоохоронці.

Читайте також: 

У двох ДТП на Хмельниччині постраждали дві людини

Патрульні назвали головні причини ДТП на Хмельниччині

Найстрашніші аварії 2021 року на Хмельниччині (ІНФОГРАФІКА)

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Юрій Гудок

    Шкода
  • Валентина Григоришена

    В Америці посипають дороги до того як випаде сніг.Наприклад завтра за прогнозом буде сніг з вечора вже всі дороги і тротуари посипані сіллю

    Віктор Разумей reply Валентина Григоришена

    В США комплексно чистять дороги, в сипучий сніг ніхто не кидає реагенти. Чистити треба. Але є но -  швидкість треба витримувати в залежності від дорожніх умов. В штатах теж як б’ють авто, то пачками, а ле там авто забезпечені активною безпекою, та й дороги не такі...... До речі, в нас реагенти кидають в сніг, а чистити як заманеться.....
  • Dashulya Vladimirovna

    Горе:(
  • Тамара Клінчук

    Господи помилуй

keyboard_arrow_up