У Хмельницькому районі зіткнулись «Mercedes» і «Toyota». Одна людина загинула

У Хмельницькому районі зіткнулись «Mercedes» і «Toyota». Одна людина загинула
Фото - Роксолана Вавренюк
  • Аварія трапилась поблизу села Голосків на трасі «Стрий-Ізварине».
  • Одна людина загинула, троє людей травмовані.

Поліція встановлює обставини аварії, в якій загинула одна людина, ще троє постраждали. Дорожньо-транспортна пригода трапилась сьогодні, 16 липня, на 291 кілометрі автодороги М-30 "Стрий-Ізварине". Близько дев’ятої ранку поблизу села Голосків зіткнулись два автомобілі – «MERCEDES-BENZ S-500» і «TOYOTA HIGHLANDER». За попередньою інформацією, внаслідок ДТП водій автомобіля «MERCEDES» від отриманих травм загинув на місці. А його пасажира госпіталізували до Хмельницької обласної лікарні. Про це повідомила інспектор Управління патрульної поліції у Хмельницькій області Роксолана Вавренюк.

Наразі інформації щодо особи загиблого водія та його пасажира немає. Натомість відомо, що автомобілем «TOYOTA HIGHLANDER» керував 39-річний чоловік. Його і пасажира з різними травмами теж забрали до обласної лікарні Хмельницького. 

Всі обставини події з'ясовують слідчі.

Відео дня

Читайте також: На Хмельниччині «ВАЗ» влетів в дерево. 43-річна водійка загинула на місці
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (26)
  • Інна Максімова

    Якби там не було, хто винен, хто ні - життя в цих людей розділилось на До і Після. Мої співчуття родині загиблого, травмованим - швидкого одужання. Всі ми в житті робимо помилки, і ніхто не знає, яка з цих помилок буде останньою. Божого захисту травмованим, їх родинам, співчуття і підтримка рідним. Дорога помилок не прощає. Будьте всі здорові. Миру всім нам в душі, в серці, в державі.!!
  • Володимир Шупер

    Сум. Якби винні в дтп несли справедливе покарання то дтп було б значно менше.
  • Luba Kuman

    Я бачила цю аварию, скорость там была ,походу сумасшедшая
  • Миша Ковач

    Пусть ти саме лучи водитил если не ти то тебя

keyboard_arrow_up