У Хмельницькому розберуть два залізничні проходи. Де тепер не пройти?

У Хмельницькому розберуть два залізничні проходи. Де тепер не пройти?
Фото прес-служби Хмельницької міської ради
  • Відсьогодні у місті закриють два службові залізничні проходи.
  • Тепер перейти через залізничні колії не можна буде поблизу вулиці Красовського та біля Зенітної.

У Хмельницькому стане на два залізничні проходи менше.

Сьогодні, 19 вересня, розберуть службові проходи через залізничні колії поблизу вулиці Красовського та Старокостянтинівського шосе і в мікрорайоні Гречани, між вулицями Зенітною та Волочиською. Про це повідомили у прес-службі міської ради.

"Перетин залізничних колій у цих місцях заборонено, оскільки це є порушенням вимог Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України. Переходити колії можна через залізничний переїзд на вулиці Івана Франка та прохід, розташований поблизу залізничного вокзалу", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Оксана Небелюк

    іще перехід між вул.Толстого і вул.Гагаріна  закрийде за компанію...
  • Valerij Marchenko

    Маячня
  • Олег

    Стільки корків з-за затримки у перетині залізничних колій, а тут ще й закривають наявні. було б дуже зручно для громадян, аби обладнали автоматично регульований переїзд автомобілями та пішохідний перехід на Старокостянтинівскій-Красовського (це б досить вамого б розвантажило транспотну мережу), але ж розібрати та заборонити легше
  • Vitaliy Klymchuk

    Ага, усе для людей..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:03 Потопельником у водоймі виявився зниклий півроку тому житель Хмельниччини 20:41 Водій, який п’яним влетів у стовп у середмісті Хмельницького, отримав покарання 20:04 Мешканець Хмельниччини продавав боєприпаси: йому оголосили підозру 19:30 ТЦК, ЦНАП або «Резерв +»: переваги та недоліки кожного методу з оновлення даних play_circle_filled photo_camera Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 19:02 Симчишин скликає позачергову сесію. Які питання розглянуть? 18:41 Хмельницька вчителька Ірина Думна бореться з раком: як допомогти 17:54 Жителів Хмельниччини підозрюють в афері з пригону авто 17:09 У Хмельницькому зробили капремонт тролейбуса за 350 тисяч гривень (ФОТО) 16:25 У Хмельницькому нагородили юних науковців 15:43 Хмельничан попереджають про небезпечні стихійні явища: прогноз погоди на 22 травня 15:06 Ціни на полуницю: за скільки продають у Хмельницькому і звідки привозять photo_camera 14:42 Навчання з серпня та по суботах: у МОН видали рекомендації для студентів 13:57 У день народження полеглого воїна на Хмельниччині відкрили пам’ятну дошку 13:16 Тіла двох потопельників дістали з водойм рятувальники на Хмельниччині 12:30 На Хмельниччині вбили 75-річного пенсіонера 11:15 Мешканцю Хмельниччини дали умовний термін за вбивство собаки 10:12 За весну на Хмельниччині висадили майже 2,9 мільйона дерев photo_camera 10:00 Шукаєте де вигідно придбати будівельні матеріали? Добірка будівельних баз та магазинів 09:08 У Хмельницькому проводять онлайн-опитування про громадський транспорт (АНКЕТА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up