У Хмельницькому сталася аварія. Загинув 37-річний пішохід

У Хмельницькому сталася аварія. Загинув 37-річний пішохід
Фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Дорожньо-транспортна пригода трапилась поблизу розважального комплексу «Загадка».

  • Легковик «Chevrolet Nubira» збив хмельничанина. 

У середу, 22 лютого, неподалік хмельницького аеропорту сталася трагічна аварія. На трасі «Житомир — Чернівці» на виїзді з обласного центру легковий автомобіль збив пішохода. Про це повідомляють у поліції. 

Близько 22:00 години поблизу розважального комплексу «Загадка» авто «Chevrolet Nubira» наїхав на 37-річного хмельничанина. Від отриманих травм останній загинув на місці події.

Відео дня

За кермом автівки був 52-річний водій. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження info і наразі встановлюють усі обставини події.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Hikolai Kornievskij

    Ви підараси менти і суді. Пішоходи як по свої хаті ходять на проїжджій частині ви водіїв винеми робете за саджуєте. Ви суки менти тільки ловети де під знак машина поїде а пішохід пройшовши дві абой чотири смуги вам з нього немає прибутку
  • Sveta Sveta

    Не знаю подробиць, але від себе скажу, що пішоходи інколи думають що вони безсмертні, особливо в темну пору доби, я часто їху в темну пору і пішоходи особливо в селах ідуть просто по дорозі в чорному або темному одязі що нічого не видно, автомобіль щоб зупинити потрібен не один метр навіть на швидкості 40 км, а там виїзд ніякого освітлення окрім фар, тому люди подбайте самі про себе, допомогацте водіям вас помітити, одягайте щось відбиваюче, вмикайте фонарики
  • Олександр Загребельний

    Що робив пішохід в лівій смузі руху?
  • Іван Токарчук

    Ще літати не відучились

keyboard_arrow_up