У Хмельницькому стріляли по тролейбусу з пасажирами

У Хмельницькому стріляли по тролейбусу з пасажирами
Фото Dtp_khm
  • Подія сталася біля поліклініки №3, в Раковому.

  • Невідомий влучив у віконне скло в салоні тролейбуса.

  • Що кажуть у поліції?

Чергова стрілянина по “рогатому” сталася у Хмельницькому вчора, 17 листопада. Цього разу хуліганили в мікрорайоні Ракове. Близько 21-ї години, тролейбус № 7-а рухався своїм звичайним маршрутом у напрямку кінцевої зупинки. Коли транспортний засіб проїжджав по вулиці Майборського, неподалік поліклініки № 3, у нього щось влучило. Від чого посипалося віконне скло у салоні.

За кермом тролейбуса була жінка. Вона відразу викликала поліцію. На місце прибули патрульні та слідчі. Вони обстежили салон тролейбуса та прилеглу територію. Попередньо вдалося встановити, що, ймовірно, постріл був скоєний зі сторони житлових будинків. 

  • Відео дня
    /li>

Відомості про подію внесли до журналу єдиного обліку за кваліфікацією “Дрібне хуліганство”.

Фото Dtp_khm

Нагадаємо, що це вже не перший випадок “стрілянини” по громадському транспорту у Хмельницькому. Схожа подія трапилася у нашому місті 29 серпня. Тоді невідомі обстріляли тролейбус навпроти ТРЦ “Агора”. 

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Антон

    Ето маршрутчики стреляли точно, они зажральсь , у них зарплати от 25 тис грн в месяц, ну ниче скоро прикроют лавочку
  • Tornike Qebadze

    А чего, все норм, это последствия нападений на СБУ 14 года. Население оружие спиз-ло и развлекается, все ж теперь записались в херои, а все херои должны быть с оружием)))))

    vadYOsa reply Tornike Qebadze

    Немного поправлю - благодаря героической обороне здания в 14 году от привозных и местных отморозков сотрудникам СБУ удалось сберечь оружие и уберечь целый город от тотального Контр-Страйка. Просто стаду тогда не дали этого осознать заводилы этого движа.
  • IGOR

    А ещё хотят разрешить владение огнестрельным оружием... Представляете себе последствия?

    Андрей reply IGOR

    А вы представляете себе процедуру приобретения огнестрела? И стоимость нарезного оружия, вы ведь о нем говорите? Существует процедура идентификации каждого нарезного ствола. Когда покупаешь оружие, понимаешь ответственность. Не надо смешивать людей с "легальными стволами" со всякими отморозками.

    vadYOsa reply Андрей

    А вы наверное забыли в какой стране живете? Так я вам напомню, что у нас все покупается и продается. А кому нафиг нужна идентификация когда кого-то вдруг не станет из-за "понимающих ответственность отморозков"?

    Мастер Автополив reply Андрей

    Все мы представляем жестокость и отмороженность нашего населения. Недавно была новость как мужика сосед из зарегистрированного травмата в голову ранил, а потом лежачего без сознания трубой бил по голове. Это под Киевом было. Достаточно почитать новости на том же корреспонденте за неделю.
  • Мастер Автополив

    Это уже Европа или как? )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди 17:45 Без води 16 квітня залишуться кілька мікрорайонів Хмельницького (АДРЕСИ) 17:15 Про оваріальний резерв жінки, вагітність й чоловіче безпліддя: інтерв’ю з репродуктологом Анною Каретною (новини компаній) 17:04 «Травмат» або «вогнепал»: як отримати дозвіл на зброю та де її купити в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 16:42 Наловили риби на мільйон гривень: на Хмельниччині затримали браконьєрів 16:02 Попрощались із 16-річною Іванною, яка загинула в ДТП на Озерній photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up