У Хмельницькому тимчасово призупинили рух тролейбусів: деталі

У Хмельницькому тимчасово призупинили рух тролейбусів: деталі
Фото: Електротранс

“Рогаті” не курсуватимуть через відсутність напруги на електролініях. 

У вівторок, 1 листопада, в обласному центрі в другій половині дня кілька годин не курсуватимуть тролейбуси. У міській раді повідомляють, що все через відсутність напруги. 

Де немає напруги для тролейбусів:

  • Відео дня
    /li>

В мерії зазначають, що “рогаті” не ходитимуть найближчі 2-3 години. 

Нагадаємо, перед цим енергетики повідомили, що будуть приводити електромережі до нормального режиму роботи. Відтак, вони планують вимкнути подачу електроенергії до частини населених пунктів Хмельницького та області. Відтак, з 15.00 вони робитимуть перемикання з метою здійснення аварійно-відновлювальних робіт. 

Будуть тимчасово знеструмлені:

Нагадаємо, в понеділок, 31 жовтня, в Укренерго повідомили, що скасували стабілізаційні графіки погодинних відключень, які були введені з 6-ї години ранку в усіх регіонах. Все через чергову масовану рашистську атаку. 

Сьогодні ж в Укренерго вирішили обмежити енергопостачання у Києві та семи областях. Це кажуть, необхідно, аби зменшити навантаження на мережі, підтримати стале балансування енергосистеми та уникнути повторних аварій після того, як електромережі були ушкоджені ракетними обстрілами та атаками дронів росіян. 

Читайте також: Енергетики вимкнуть світло в частині Хмельницького та тергромадах: яка причина

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олександр Головатюк

    Оце бариги-маршрутки вже наїдяться, солярка є, бакс падає, з 12 грн пора хоч злізти на 10, парк не поновили- на гробах возят
  • Олексій Анатолійович

    Іх взагалі не потрібно випускати на маршрути поки такі проблеми з електрикою !

keyboard_arrow_up