У Хмельницькому трапилось 7 аварій. Патрульні шукають свідків

У Хмельницькому трапилось 7 аварій. Патрульні шукають свідків
Фото ілюстративне

Дорожньо-транспортні пригоди стались в різних мікрорайонах міста. 

Від початку лютого в обласному центрі трапилось 7 дорожньо-транспортних пригод, після яких порушники втекли. Вони відбулися в різних мікрорайонах Хмельницького. Тепер патрульні розшукують можливих свідків подій, аби зайти винуватців ДТП. Отож, розповідаємо по порядку. 

Перша аварія сталась з 21:00 години 3 лютого по 09:50 годину 4 лютого. На вулиці Довженка, поблизу будинку № 10/1, невідомі наїхали на автомобіль “Peugeot Expert”. А після того втекли з місця пригоди. 

Вже 4 лютого, впродовж 10 хвилин, поки не було власника автівки, у період з 11:40 по 11:50 годину пошкодили автомобіль “Opel Insignia”. Це трапилось за адресою вулиці Львівське шосе, 41. Винуватець також залишив місце ДТП. 

Відео дня

Того ж дня о 17:28 годині на Зарічанській, 18/1 “ВАЗ 2101” врізався у “Chevrolet Aveo”. Водій “ВАЗу” втік від відповідальності. 

Наступного дня 5 лютого сталося ще 2 аварії. Спершу о 18:07 годині, на вулиці Сковороди, 14 невідомий на “Mercedes-Benz C 180”, чорного кольору, врізався у припаркований автомобіль “Сhery Amulet A15”.

А вже о 21:51 годині, на перехресті вулиці Бандери та Проспекту Миру хтось в’їхав у “Seat Ibiza”. Обох водіїв наразі шукають. 

Також невідомі пошкодили задню ліву частину бампера автомобіля марки “Volkswagen Golf”.Це сталось на території гаражного кооперативу "Дельта", блок Е. За адресою — Проспект Миру, 102/6. У поліції називають й приблизний період — 1 грудня 2022 року — 15:00 години 5 лютого 2023 року. Саме стільки авто знаходилось на території без власника. 

Остання ДТП сталась нещодавно, 6 лютого. О 09:30 годині на вулиці Озерній, 14/1 невідомий на “Toyota Camry” врізався в “Audi A6”. І також втік з місця аварії. 

На жаль, фото пошкоджень в поліції не надають. 

— Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції в Хмельницькій області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією з приводу вищевказаної події зателефонувати на службу “102” та допомогти встановити обставини. Дякуємо за допомогу!” — повідомляють патрульні.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    Якби тримали авто на стоянках та правильно паркувались - цього б не було. Олені самі винні а шукають в дупі щастя.

keyboard_arrow_up