У Хмельницькому зникають малі маршрутки. Чим їх замінять

У Хмельницькому зникають малі маршрутки. Чим їх замінять
Фото зі сторінки заступника міського голови Миколи Ваврищука
  • Два новеньких комунальних автобуси виїдуь на маршрут вже наступного тижня.

Хмельницьким уже з наступного тижня  курсуватимуть два новеньких комунальних автобуси «Isuzu». Обслуговуватимуть маршрут №35

Про це в соцмережах повідомив заступник міського голови Микола Ваврищук.

«Продовжуємо збільшувати кількість велико- і середньогабаритного транспорту в місті, - констатував. - Згодом буде ще 4. Ці автобуси курсуватимуть взамін маленьких маршруток. Далі буде…»

Відео дня

Під постом чиновника хмельничани хвалять ініціативу, випитують, коли курсуватимуть такі автобуси на інших маршрутах, діляться думками про те, чи взагалі потрібні такі автобуси.

 

А що скажете ви?

Читайте також:


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (45)
  • Машуля Бас

    Коли на дубово щось пустите норм.замість тих розвалює.Проїхалися б раз на 30  зранку
  • Виктор Витяба

    32 МАРШРУТ ПУСТІТЬ АДЕКВАТНИМИ АВТОБУСАМИ ЩОБ ГРАФІК БУВ,ППОРУШИВ ГРАФІК....НА#УХ ВУЛИЦІ ЗАМІТАТИ!!!!!..... РАНІШЕ В 32 ТЯЖКО БУЛО ЗАЛІЗТИ,А ВОНИ БІДКАЮТЬСЯ ЩО НАРОДУ НЕМАЄ, ЗВІСНО ГІХТО НЕ ЧЕКАЄ З МОРЯ ПОГОДИ А ОДРАЗУ ЙДУТЬ ДОНИЗУ КІЛОМЕТР.....ГАНЬБА В ТАКОМУ МІСЬІ ЧК ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МАТИ ТАКУ ПРОБЛЕМУ.ЧКЩО НЕ ВИРІШИТЬСЯ ПРОБЛЕМА З ТРАНСПОРТОМ БІЛЬШЕ ЗА СИМЧИШИНА ГОЛС СВІЙ НЕ ВІДДАМ І ІНШИМ НЕ РАДЖУ,ЗА СТІЛЬКИ РОКІВ НЕ НАВЕСТИ ПОРЯДОК В МІСТІ ЦЕ ГАНЬБА....ХОЧА ЗАВЖДИ ПІДТРИМУВАВ НАШОГО МЕРА.
  • Виктор Витяба

    32 маршрут коли з'явиться?????!!!!!!!!......0ЙОГО ВЖЕ РІК НІХТО НЕ БАЧИВ,!!!!!!!!!.....ЧИ НА ТАРАБАНОВКІ НЕ ЛЮДИ ЖИВУТЬ,?????
  • Наталья Яворская

    Вже давно пора.Вдячна вам за 8 маршрут.Дуже зручно добиратись на роботу.

keyboard_arrow_up