Ремонтують переїзд та кладуть асфальт: на Хмельниччині обмежать рух на двох ділянках

Ремонтують переїзд та кладуть асфальт: на Хмельниччині обмежать рух на двох ділянках
Фото ілюстративне
  • У селищі Війтівці ремонтуватимуть колію.

  • Неподалік Головчинець кластимуть асфальт. 

  • Водіям запропонували альтернативний маршрут.

Найближчими днями на двох ділянках дороги в Хмельницькій області робитимуть ремонт. Водіїв попереджають про затори та перекриття траси. 

Так, вже з 22 вересня перекриють рух на автодорозі Р-48. Ремонтуватимуть колії на залізничному переїзді у селищі міського типу Війтівці. В Службі автомобільних доріг повідомляють, що це 1267 кілометр траси Кам’янець-Подільський - Сатанів - Війтівці - Білогір‘я. 

Переїзд буде закритий 22 вересня з 8.00 до 17.00. Водіям пропонують об’їхати ділянку ремонту через трасу М-30 Стрий - Ізварине за схемою:

Відео дня

 

А от на Летичівщині продовжують облаштовувати шлях до сусідньої Вінничини. Неподалік Головчинець асфальтуватимуть дорогу на трасі М-30 Стрий – Ізварине. Роботи вестимуться на ділянці км 304+000 - км + 307+000. 

Рух по лівій смузі перекриють. Дорожники кажуть, що встановлять реверсивний режим руху автомобілів зі світлофорним регулюванням. Однак, попереджають про можливі затори. 

Водіїв закликають бути уважними та обережними в місцях проведення ремонтних робіт. Особливо поблизу великогабаритної дорожньої техніки. А також дотримуватись правил дорожнього руху та вимог дорожніх знаків.

— З міркувань безпеки не знімайте фото/відео та не поширюйте в соціальних мережах місця концентрації техніки, робітників та цивільного транспорту. Такі дії можуть нести потенційну загрозу безпеці майну, життю та здоров'ю тих, хто перебуває у тій місцевості, — закликають у Службі автомобільних доріг. 

Нагадаємо, цього літа дорожники взялися за ремонт траси до сусідньої Вінниччини. Роботи велися на Летичівщині. Дорожники клали асфальт неподалік Головчинець та Требухівець, а також в Летичеві. А перед ти — поблизу Голоскова та Вербок. Тоді ж утворилися кількагодинні затор на дорозі і водії не встигали добратися додому до комендантського часу. Тож для них створювали альтернативний маршрут об’їзду на одній з ділянок. 

Відновлювали покриття та наносили розмітку й у самому Хмельницькому. Тим часом хмельничани скаржилися, що часто дорожники починали ремонтувати дорогу одразу після нанесення “свіжої” розмітки. Одна із таких ділянок — перехрестя Франка-Хороброго (колишня вул. Толстого — авт.).

Тут нанесли нову розмітку для автомобілів та “зебру” для пішоходів, а одразу ж через кілька днів її повністю здерли, аби нанести суцільний шар асфальту. Згодом розмітку нанесли вже на відновлену ділянку. Журналіст vsim запитав у Департаменті інфраструктури чому так роблять. Читайте що йому відповіли за посиланням. 

До слова, наприкінці літа на дорогах Хмельницького нанесли написи «ШКОЛА». Вони позначають місця, де поряд розташовані заклади освіти. У соцмережах ці написи викликали жваві обговорення. Більше про це дізнавайтеся з окремого матеріалу.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up