У моторошній ДТП біля Хмельницького постраждали люди (ФОТО, ОНОВЛЕНО)

У моторошній ДТП біля Хмельницького постраждали люди (ФОТО, ОНОВЛЕНО)
Фото: УПП
  • Моторошна ДТП сталася сьогодні.
  • Неподалік села Малиничі зіткнулися "ВАЗ" та "Chevrolet Aveo".
  • Постраждало 6 людей.
  • На місці працюють правоохоронці. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 25 червня, неподалік села Малиничі. Там близько 2-ї години дня лоб у лоб зіткнулися автомобілі "ВАЗ" та "Chevrolet Aveo". Наразі на місці працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють усі деталі аварії. 

Як повідомили у патрульній поліції, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувалися люди. На місце виїздили кілька карет швидкої. Окрім того, на місці аварії працювали рятувальники.

Пізніше у ГУ НП області розповіли, що 29-річний водій "ВАЗ 21099" міг перебувати у стані алкогольного сп’яніння. Саме він виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з іншим автомобілем.

Відео дня

У результаті ДТП травмувалися водій та троє пасажирів "ВАЗу", а також інший водій. Усіх потерпілих доправили в Хмельницьку обласну клінічну лікарню для встановлення ступеня важкості тілесних ушкоджень та потреби в госпіталізації.

Як стало відомо згодом, 31-річний пасажир "ВАЗу", який отримав травми у вигляді перелому руки, забою грудної клітини та внутрішніх органів, помер в хірургічному відділенні Хмельницької обласної лікарні.

Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Обидві машини не забезпечують захист людей при аваріях і тут це підтверджено ще один раз.
  • Николай Тымчук

    Хотя там є закритий поворот і дуже часто той хто спішить до пекла вискакують на зустрічну.

    Танюшка Гафійчук reply Николай Тымчук

    Николай Тымчук, то для чого спішити як що ти знаєш що тобі треба буде повертати або хтось з віти може виїхати, люди хібаж правила дорожнього руху створені для того щоб їх оминати? І їхати в стані алкогольного сп'яніння,  не хочете ви жити дайте другим життя не ви їм його давали не вам і його заберати....
  • Николай Тымчук

    Ну вже на цій дорозі не розминулися?!?!?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up