У Полонному збили велосипедиста. Він помер

У Полонному збили велосипедиста. Він помер
  • На велосипедиста наїхав автомобіль.
  • Чоловік помер на місці.

Аварія сталася сьогодні, 7 березня. Близько 00:25 у Полонному, по вулиці Академіка Герасимчука, рухався автомобіль «ВАЗ 2109». За його кермом був 20-річний місцевий. Він скоїв наїзд на велосипедиста. Про це повідомляють в ГУНП в Хмельницькій області.

У результаті аварії, 63-річний чоловік отримав тілесні ушкодження. Через це він помер на місці події. За даним фактом слідчі Шепетівського райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до смерті потерпілого) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо: ще одна дорожньо-транспортна пригода за участю велосипедиста сталася у селі Левківка на Старокостянтинівщині Хмельницького району. Там на вулиці Центральній зіткнулися автомобіль «ВАЗ» під керуванням 56-річного місцевого жителя та 68-річний велосипедист. Внаслідок автопригоди останній отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до травматичного відділення Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрій Гришнюк

    І як це сталося?
    Права купив?
    Чи велсипедист нехтував безпекою?

keyboard_arrow_up