У Раковому "Opel" збив 67-річну жінку

У Раковому "Opel" збив 67-річну жінку
  • Ввечері на вулиці Холодноярців 27-річний водій збив місцеву жительку, яка рухалась в попутному напрямку.
  • У результаті вона отримала травми. Жінку госпіталізували.
  • Наразі слідчі з’ясовують усі обставини.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 24 жовтня, на вулиці Холодноярців (колишня Папаніна). Близько 8-ї години вечора 27-річний водій «Opel Astra» збив 67-річну місцеву жительку, яка рухалась в попутному напрямку.

У результаті ДТП жінка отримала травми. У неї діагностували перелом лівої ноги. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області.

По даному факту відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Водію загрожує обмеження волі на строк до 3 років. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Відео дня

Читайте також:

П'ятеро людей забрали до лікарні після ДТП біля Хмельницького

 Синій легковик вчинив ДТП у центрі Хмельницького та втік. Водія розшукують

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up