У Славутському районі "ВАЗ" збив насмерть 23-річного хлопця

У Славутському районі "ВАЗ" збив насмерть 23-річного хлопця
  • ДТП сталась близько половини третьої ночі, 26 лютого.
  • Молодик на мотоциклі "Viper" рухався по дорозі без ввімкнених фар та габаритів.
  • В нього врізався автомобіль "ВАЗ". 

Вночі, 26 лютого, на дорозі між населеними пунктами Берездин та Малий Правутин сталася аварія. 23-річний водій на автомобілі "ВАЗ-21099" не помітив мотоцикл, який їхав без габаритних вогнів та ввімкнених фар та врізався в нього. Внаслідок отриманих травм, 23-річний мотоцикліст помер на місці. Про це повідомляють в прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області. 

За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспортного засобу. Водія "ВАЗу" можуть позбавити волі на строк від 3 до 8 років. Слідчі з'ясовують усі обставини ДТП. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • _в_

    Молодик на мотоциклі "Viper" рухався по дорозі без ввімкнених фар та габаритів. В нього врізався автомобіль "ВАЗ"??Серйозно? Брехня це все, для чого для людей говорити таку маячню, яке їхав без фар? Навіть і слідчого не потрібно, коли б бути трішки уважнішим, можна було б побачити, що в мотоциклі при заведенні, автоматично включаються фари. Людина, яка перед від'їздом перевіряла абсолюно все справне чи не справне в його транспорті, яка ніколи в своєму житті не їздила швидко, яка постійно їздила з включанами фарами, ну не могла бути такою необачною. Ви не знаєте, що чекає Вас взавтра, так що будьте будь ласка більш справедливішими і вчинок тих людей, що зробили з ним це, нехай буде осуджений по справедливості. З цією бідою все життя уже буде мучитися мама, батько, рідні, дівчина, друзі, знайомі, а повісити все на людину, якої вже не має, це підступно, для того щоб всього лиш не засудити тих людей, які якби кажуть, що він не прийняв міри обережності. Тож прохання від усіх нас, будь ласка зробіть все по справедливості та чесно.. Бог  все бачить і різкою не б'є..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up