У Старосинявському районі "Range Rover" зніс два паркани та влетів у стовп

У Старосинявському районі "Range Rover"  зніс два паркани та влетів у стовп
  • 39-річний чоловік з товаришем поверталися з полювання.
  • Водій не впорався з керуванням та в'їхав у стовп, пошкодивши одразу два паркани.
  • Внаслідок ДТП ніхто не постраждав. Чи був водій п'яним невідомо. Як додають у поліції, в авто знайшли алкоголь.
  • Водієві загрожує штраф у понад 10 тисяч гривень.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у селі Лисанівці. На вихідних 39-річний чоловік з товаришем повертався з полювання на своєму «Range Rover». Він не впорався з керуванням та в'їхав у стовп, пошкодивши одразу два паркани.

Внаслідок ДТП ніхто не постраждав. Тож, поліцейські склали протокол за статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення  «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна». Санкція статті передбачає штраф у 340 гривень.

Водієві правоохоронці запропонували пройти освідування на стан алкогольного сп‘яніння, та він відмовився і від проходження тесту на "Драгері", і від освідування в районній лікарні теж. Тому чоловіку виписали ще один протокол за статтею 130 КУпАП «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції». За цією статтею водієві загрожує штраф у розмірі понад 10 тисяч гривень.

Відео дня

Як додають у поліції, під час огляду у салоні авто виявили дві пляшки елітного алкоголю. 

Читайте також: У Славутському районі пасажирка на ходу випала з автобуса прямо на дорогу

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up