У страшній ДТП 22-річний Валентин втратив усю сім’ю. Сам хлопець в реанімації у важкому стані

  • Він єдиний, хто вижив в автомобілі “Renault Kangoo”.    
  • Валентин Рижков втратив в моторошній ДТП батьків і молодшого брата.
  • Хлопець вижив завдяки небайдужим свідкам аварії.
  • Зараз він знаходиться в реанімації.

Ранком 2 вересня сім’я Рижкових поверталася з Києва додому в Білогір’я. В салоні було четверо - 39-річна матір, 41-річний батько та двоє їхніх синів. Поблизу села Коськів Шепетівського району їхній автомобіль “Renault” зіткнувся з “ВАЗом”. Лобове зіткнення стало фатальним для водіїв та пасажирів обох автівок.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Renault в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Мати згоріла живцем

Від зіткнення “Renault” відлетів в кювет і загорівся. У поліції кажуть, авто було на газу. “ВАЗ” зім’яло. Передній бампер “розквасило” до невпізнання. Свідки моторошної ДТП  - водії, які їхали тією ж дорогою - повибігали з авто, коли побачили, як щось горить в кущах. Поки на місце їхали пожежники та слідчі, свідки діставали людей з палаючого авто.  

Відео дня

В поліції кажуть, що жінка фактично згоріла разом з машиною. Але були ще шанси врятувати чоловіка і двох синів. Їх трьох витягли з авто на свіже повітря. Дочекалися медиків. Постраждалих забрали в лікарню. Але батько помер того ж дня, так і не прийшовши до свідомості.

Не було надії врятувати і тих, хто знаходився в салоні “ВАЗ”. 34-річний водій та 24-річний пасажир загинули на місці. Їхню понівечену автівку наче купу металобрухту розбирали рятувальники, щоб дістати тіла.

Втратив ще й брата 

Брати Андрій та Валентин продовжували боротися за своє життя в лікарні. Саме завдяки небайдужим людям, які зупинили свої авто і не побоялися витягти братів з палаючого шматка металу, хлопці отримали свій шанс. Але 5 вересня перестало битися серце молодшого брата - 18-річного Андрія Рижкова. У день коли він помер, в рідному селі поховали обох батьків. 

Брати Рижкові. Валентин ліворуч, Андрій - праворуч
Брати Рижкові. Валентин ліворуч, Андрій - праворуч 

За життя старшого Валика ще досі борються медики з Шепетівської районної лікарні. Студент досі в реанімації, стан - важкий.

- Живе, поки йде у важкому стані. В нього політравма, черепно-мозкова травма та травма грудної клітки. Не можемо сказати наперед, які шанси на одужування. За останню добу поки є така незначна позитивна динаміка, але про прогнози ще рано говорити. Почала підніматися температура, - розповідає головний лікар Шепетівської районної лікарні Валентина Савчук.

Валику щодня потрібні ліки

Лікарі кажуть, медикаменти хлопцеві потрібні щодня. Деякі препарати надали в лікарні, інші приносять родичі. Поки що, кажуть, вистачає.  

- Кожного дня на ліки витрачається близько 3-4 тисяч гривень. Ліки змінюються в залежності від їх необхідності. Але здебільшого даємо знеболюючі, антибіотики, серцево-судинні. Добре, що є небайдужі люди, які закуповлюють або приносять гроші на препарати. Робимо усе можливе,  - коментує завідувач відділенням анестезіології та інтенсивної терапії Валерій Сивоконюк.

Що кажуть в поліції

По факту аварії відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального Кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом”.

Чому відбулося зіткнення - невідомо. У поліції кажуть, що один із автомобілів виїхав на зустрічну смугу. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up