У Центрі 13 листопада обмежать рух на одній із вулиць

У Центрі 13 листопада обмежать рух на одній із вулиць
Фото ілюстративне
  • Комунальники зрізатимуть аварійні дерева. 

У понеділок, 13 листопада, комунальники знову зрізатимуть аварійні дерева в обласному центрі. Цього разу вони працюватимуть на ділянці в центрі міста. Про це повідомляють у міській раді. 

Роботи триватимуть із 08.00 до 12.00 години. В цей час комунальне підприємство по зеленому будівництву і благоустрою міста зрізатиме аварійні дерева на провулку Проскурівському.

Працюватимуть на ділянці від вулиці Пилипчука до вулиці Шевченка. Під час виконання робіт рух транспорту на вказаній ділянці вулиці буде обмежено.

Відео дня

— Адміністрація комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою міста сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт, — додають в мерії. 

До слова, на початку листопада у лісі на території Щиборівської тергромади хтось вирубав кілька десятків дерев. Це трапилось неподалік села Кузьмин. Невідомі незаконно спиляли 43 дерева різних порід. Серед них — ясен, граб, вільха. Загальний розмір збитків, завданих довкіллю внаслідок такої вирубки, оцінили  в 556 тисяч 386 гривень. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up