У центрі Хмельницького сталася аварія: постраждав 3-річний хлопчик

У центрі Хмельницького сталася аварія: постраждав 3-річний хлопчик
Фото патрульної поліції
  • На перехресті Проскурівської та Франка зіштовхнулися два легковики.
  • На місці події зараз працює поліція та медики.
  • Стан пасажирів поки не відомий.

У центрі Хмельницького зіштовхнулися “Mercedes-Benz” з причепом Ams500 та “Volkswagen Passat GL”. Аварія сталася на перехресті вулиць Проскурівська та Франка. На місці події зараз працюють поліцейські та медики.

За даними поліції “Mercedes” рухався по вулиці Франка, а “Volkswagen” по Проскурівській. На перехресті машини зіштовхнулися. За кермом першого легковика був 55 річний водій. Автомобілем “Volkswagen” керував 37- річний місцевий мешканець. В його машині перебувало двоє пасажирів: 33-річна жінка та 3-річний хлопчик. Їх саме оглядають медики. За попередніми даними, обоє травмовані. Детальніше буде відомо після обстеження лікарів. Про це журналістам vsim.ua повідомив речник патрульної поліції у Хмельницькій області Роман Мартинюк.

Причини зіткнення поки невідомі. За оновленнями слідкуйте на нашому сайті.

Відео дня

Фото патрульної поліції

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Inna Vitek

    Звертаємося до тих, хто бачив аварію або має відео з місця пригоди, будь ласка відгукніться! Тел. +380673834741

    Андрій reply Inna Vitek

    вул. Подільська 22 Glazok

    Андрій reply Inna Vitek

    Зверніться будь ласка у компанію Glazok glazok.km.UA, їхня вебкамера  записує відео з цього  перехрестя.

    Andy Andy reply Inna Vitek

    Там камера десь є на це перехрестя. Весь час дтп звідти у мережі є.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up