Укрзалізниця запустила оплату квитків через Apple Pay

Укрзалізниця запустила оплату квитків через Apple Pay
Фото ілюстративне
  • Після оплати квиток можна додати в гаманець Apple Passkit.

  • А в Apple Messages доступний онлайн-чат зі службою підтримки.

В офіційному чат-боті Укрзалізниці в Apple Messages стала доступною оплата квитків за допомогою послуги мобільного платежу Apple Pay. Після оплати квиток можна додати в гаманець Apple Passkit. Про це повідомляють у пресслужбі перевізника.

Для запуску Apple Messages достатньо натиснути іконку "Повідомлення" на сайті Укрзалізниці. Миттєво відкриється діалогове вікно для купівлі квитків через Apple Pay або спілкування з оператором служби підтримки.

Apple Messages доступний для користувачів та бізнесів в усьому світі на 1,65 мільярдів пристроїв Apple та інтегрований із додатком "Повідомлення", а також з нативними функціями й сервісами iOS. Проект реалізований за підтримки платіжного партнера – Visa.

Відео дня

До слова, Укрзалізниця запустила свій перший чат-бот у Viber та Telegram у січні 2021 року, а наприкінці минулого року чат-бот став доступним у Facebook Messenger та в Apple Messages. Наразі чат-бот Укрзалізниці налічує понад 264 тисячі зареєстрованих користувачів.

Нагадаємо, Укрзалізниця відновила курсування поїзда №55/56 сполученням Київ — Ясіня. Маршрут потяга пролягатиме через Хмельниччину. Він буде робити одну зупинку в обласному центрі. Детальніше про графік потяга та маршрут читайте в матеріалі Укрзалізниця відновлює рух потяга до Карпат

Нагадаємо, днями “Укрзалізниця” продовжила маршрут поїзда № 25/26 Одеса — Яремче до Ворохти. З Одеси поїзд вирушить за новим маршрутом 29 липня, а з Ворохти — 30 липня. Потяг зупиняється в Деражні, Хмельницькому, Волочиську.

Перед цим “Укрзалізниця” змінила розклад руху поїзда «Київ - Хмельницький». Тепер він відправлятиметься зі столиці раніше. 

Також чеський перевізник RegioJet запустив регулярний рейс від Праги до Києва та назад через Польщу. Він зупинятиметься у Хмельницькому. Рейс курсуватиме щодня та матиме спальні вагони. 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up