Збільшення штрафів і швидкість в місті до 50 км/год: які зміни запропонував Аваков

Збільшення штрафів і швидкість в місті до 50 км/год: які зміни запропонував Аваков
  • Зміни, які обговорювали на засіданні Уряду, стосувалися штрафів, відеофіксації і не тільки.
  • Документи планують передати до Верховної Ради.

Сьогодні, 10 листопада, відбулося спеціальне засідання Уряду. Там міністр внутрішніх справ України, Арсен Аваков, говорив про необхідність посилити покарання за порушення правил дорожнього руху.

 Йшлося про обмеження швидкості руху в населених пунктах, системи штрафів, посилення відповідальності за керування транспортом у нетверезому стані та впровадження відеофіксації порушень дорожнього руху.

Корисне посилання

Актуальні ціни на MINI у Хмельницькому на Automoto.ua.

Так, на сайті Міністерства внутрішніх справ України представили, що саме планують змінити.

Відео дня

Найближчим часом документи планують передати Верховної Ради України. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ирина Щ

    Для наших неадекватних водіїв і цього замало!
  • Анонім

    Хай усі зміни до законів перевірять на депутатах, міністрах, мерах, очільниках. Як їм ці зміни стануть до душі, тоді хай пропонують людям. Інакше хай не роблять вигляду, що турбуються про народ.
  • Serhiy Gooru

    Авакова  і всю його команду "гирашкірків"  давно потрібно було розстріляти за злочини, які він та його "оточення"  скоїло по відношенню до Українського народу, та за збройне захоплення влади. Досить обкрадати громадян, ми не "терпіли" і терпіти не станемо. Якщо Верховна зрада прийме ці поправки, тоді їй залишиться лише проголосити себе Богами

    Mark reply Serhiy Gooru

    А що Вам не подобається?

    Не порушуйте правила і не будете платити штрафів!!!

    Agro Machine reply Mark

    Нам неподобається лише те, що інородці іудейсбкого походження на Наші території нас обкладають ярмом, коли себе ввжють недоторкними, в Індіі таким рот навіть відкрити не дозволено, а в Нас вони з трибун тараторрять, Марк!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up