В ДТП на Хмельниччині постраждали двоє пішоходів

В ДТП на Хмельниччині  постраждали двоє пішоходів
  • Аварія сталась вчора, 14 грудня, після 7-ї години ранку в селі Жванець.
  • Водій автомобіля “Mercedes Sprinter” виїхав на узбіччя та збив двох пішоходів.

Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 14 грудня, в селі Жванець Кам’янець-Подільського району. В районі 7-ї ранку на автодорозі «Житомир - Чернівці» 44-річний водій  “Mercedes Sprinter” наїхав на пішоходів.

Чоловік не врахував дорожньої обстановки та виїхав на узбіччя дороги, де і збив пішоходів. Ними виявилися двоє місцевих жителів. 44-річні чоловік та жінка, рухалися в зустрічному напрямку та не встигли уникнути удару авто. Про це повідомили на сайті Головного управління Нацполіції у Хмельницькій області.

Внаслідок ДТП постраждалі отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували до Кам'янець-Подільської міської лікарні №1.

Відео дня

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up