В «Електротрансі» розповіли про перший місяць роботи з QR-кодами в тролейбусах

В «Електротрансі» розповіли про перший місяць роботи з QR-кодами в тролейбусах
  • З початку запровадження безготівкового розрахунку в електротранспорті придбали тисячу квитків.
  • В деяких тролейбусах зривають наліпки з QR-кодами.
  • Кондукторів попередили про дисциплінарну відповідальність за перешкоджання купівлі квитків за допомогою смартфона.

10 травня в Хмельницькому офіційно запустили безготівкову систему оплати за проїзд в тролейбусах. В «рогатих» розмістили наліпки із QR-кодами. За їх допомогою власники смартфонів і рахунку в банку можуть придбати право на проїзд.

З перший місяць через QR-код придбали більше тисячі квитків. Як розповів vsim.ua директор КП «Електротранс», в основному цією послугою користується молодь. Також він зазначив, що якихось змін в пасажиропотоці на підприємстві поки не помічають.

Корисне посилання

Актуальні ціни на SMA у Хмельницькому на Automoto.ua.

Проблемою в «Електротрансі» є те, що в деяких тролейбусах наліпки з кодами зривають. Віктор Паламарчук зазначає, що переважно це роблять пасажири. Припускає, що вони просто необізнані або їх наліпки дратують. Та не приховує, що подібне помічали за кондукторами.

Відео дня

 - По перших днях ми спостерігали, що наші кондуктори хотіли трішки позривати. Я зробив збори і всіх попередив під розпис. Якщо вони зривають, чи кажуть пасажирам, що коди не працюють і вимагають оплатити готівкою, то будуть мати проблеми. Поки ситуація нормальна. Єдиний випадок був десь тиждень тому. Проблема в тому, що кондуктор - старша жінка і місяць була на лікарняному й не все знала про нову систему. Пасажири поставилися із розумінням. А ми провели з нею бесіду. Думаю. Що надалі все буде нормально, - каже Віктор Паламарчук.

Опитування

Чи користуєтеся ви QR-кодом для оплати проїзду в тролейбусі?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Evgen Grabovsky

    Моя спроба скористатись безготівкою.

    https://www.facebook.com/vurdalaka.grey/posts/1068864053246604?pnref=story

    Сергій Якубенко reply Evgen Grabovsky

    в мене часто сам код просто не сканує.
  • Roman Pelenychko

    Перевіряйте і редагуйте текст перед публікацією!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up