В Кам’янці-Подільському КАМАЗ наїхав на чоловіка. Потерпілий загинув

В Кам’янці-Подільському КАМАЗ наїхав на чоловіка. Потерпілий загинув
  • ДТП сталась на території одного з комунальних підприємств. 
  • 36-річний чоловік загинув на місці аварії.

 

Вчора, 1 липня, близько 18:00 години до чергової частини Кам’янець-Подільського районного управління поліції надійшов дзвінок від охоронця одного з комунальних підприємств міста. Він повідомив, що водій вантажівки КАМАЗ під час руху заднім ходом наїхав на 36-річного кам’янчанина. Останній перебував на проїжджій частині території підприємства.

Потерпілий від отриманих трав загинув на місці аварії.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого" Кримінального кодексу України. Наразі встановлюються всі обставини аварії.

Відео дня

За скоєне чоловікові може загрожувати ув'язнення на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: На Шепетівщині п'яний водій збив людину і втік. Потерпілий загинув

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Марина Верема

    Що за подання інформації? Яка проїжджа частина може бути на території підприємства? Намагаєтеся виправдати водія, який спричинив смерть? Який не переконався у безпечності маневру і, можливо, бажаючи показати свою водійську вправність на повній швидкості врізався в ще один камаз, біля якого був потерпілий (Ой, про ще один камаз, який від удару відсунуло на 2 метри чомусь забули написати). А потім низка коментарів про неуважність потерпілого, чому водій завжди винен... Бо винен! І це зафіксувала купа камер, яка є на території підприємства. Майте повагу до людини, яка загинула і не намагайтесь виправдати вбивцю!
  • Савчук Маріна

    А чоловік що стояв і дивився коли на нього машина їде?
  • Анатолий Кучер

    Чому завжди винен водій???
  • Славко Баньковський

    у 4у у 4у 4

keyboard_arrow_up