В центрі Хмельницького "Volkswagen" збив 23-річну дівчину

В центрі Хмельницького "Volkswagen" збив 23-річну дівчину
  • Аварія трапилася на вулиці Проскурівського підпілля.
  • Дівчина йшла по "зебрі".

Ранок буднього дня для 23-річної хмельничанки запам'ятається на надовго. І не з кращої сторони. О 7:25 вона переходила дорогу через нерегульований пішохідний перехід на вулиці Проскурівського підпілля. Він розташований неподалік педагогічної академії. Це було у середу. 15 вересня.

В цей час проїжджою частиною рухався "Volkswagen Passat" під керуванням 65-річного хмельничанина. Через нез'ясовані поки обставини він допустив наїзд на дівчину. Вона отримала тілесні ушкодження й була госпіталізована до травматологічного відділення міської лікарні. Про це повідомляють в секторі комунікації ГУНП у Хмельницькій області. 

Працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (44)
  • art che

    Пешеходы! Вытащите наушники из ушей, положите смартфон в карман, снимите капюшон, подойдите к краю проезжей части. Посмотрите налево, убедитесь в безопасности вашего движения, дойдите до середины дороги и посмотрите направо. Убедитесь, что водитель вас видит и пропускает. Соблюдение простых правил обеспечит вам счастье и долголетие.
  • Nychak Vasyl

    зебра є, а підвищення, яке стимулює змнешити швидкість руху - немає. немає безпеки на такому переході
  • Іванов Олександр

    Поліція розбереться.
  • Александр Нуцуляк

    И таких карданов большая часть

keyboard_arrow_up