Водій Аudi був п'яним: стали відомі деталі ДТП з двома загиблими на Хмельниччині

Водій Аudi був п'яним: стали відомі деталі ДТП з двома загиблими на Хмельниччині
  • Автотроща внаслідок якої загинули дві людини і ще дві отримали травми сталася напередодні в Ярмолинецькому районі.
  • Як виявилося за кермом "Аudi А6", яка в'їхала у "ВАЗ 21099", був п'яний іноземець. 

 

Жахлива автотроща сталася вчора, 27 грудня, на автодорозі у Ярмолинецькому районі. 36-річний іноземець, який тимчасово проживає у  Хмельницькому, їдучи на своєму авто "Аudi А6", допустив зіткнення з "ВАЗ 21099", за кермом якого був 24-річний чоловік. Після зіткнення "ВАЗ" злетів з дороги та перекинувся.

У результаті ДТП водій автомобіля "ВАЗ" та його 32-річна пасажирка загинули. Бездиханне тіло кермувальника ВАЗ з авто довелося діставати рятувальникам, оскільки його затисло понівеченими металевими конструкціями.

Ще двоє пасажирів, чоловіки 30 та 48 років, отримали травми. Їх госпіталізували до Ярмолинецької центральної районної лікарні.

Відео дня
  • "Водій автомобіля "Аudi" не травмувався. Встановлено, що він перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України", - повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Чоловіку оголосили про підозру за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб) Кримінального кодексу України. Її статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Читайте також: На Хмельниччині вантажівка збила велосипедиста на пішохідному переході: він помер
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Endorfina Russo

    За одним столом сидели
  • Endorfina Russo

    Ага,турок пьяный,а ..трезвый...
  • Володимир Шупер

    Про якого турка мова йде? Того що під Кам'янцем зачепив автобус?
  • Юрий Садовский

    Втіче як той турок

    Роман Шептицький reply Юрий Садовский

    Не втіче)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up