Водій “BMW”, який дріфтував в центрі Хмельницького, сплатить штраф

Водій “BMW”, який дріфтував в центрі Хмельницького, сплатить штраф
  • Водій дріфтував у центрі міста.
  • Все це зняли на відео та опублікували в соцмережах.
  • Поліцейські притягнули його до відповідальності.

Ще 24 листопада водій автомобіля “BMW” зайнявся дріфтом в центрі Хмельницького. Як повідомляють в патрульній поліції, все це було на Проскурівського підпілля, о 23:08. 

Дріфт зняли на відео й згодом воно поширилося соцмережами. На нього натрапили і правоохоронці. Вони стали встановлювати номерні знаки авто та особу водія. Все це - аби притягнути його до відповідальності за порушення правил дорожнього руху. 

В результаті, “дріфтувальника” розшукали. На нього склали два протоколи: за частиною 1 статті 122 (Зупинка заборонена на пішохідних переходах і ближче 10 метрів від них з обох боків, крім випадків надання переваги у русі) та частиною 2 статті 122 ((На дорогах з двостороннім рухом, які мають щонайменше дві смуги для руху в одному напрямку, забороняється виїжджати на призначений для зустрічного руху бік дороги) КУпАП. Водій “BMW” сплатить штраф у сумі 340 та 510 гривень. 

Відео дня

Возможно, это изображение (текст «патрульна полция хмельницькой област»)

Возможно, это изображение (автомобиль и дорога)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (39)
  • Al An

    Завжди дивують такого роду "покарання", які власнику машини обходяться в копійки порівняно з тим збитком, якого можна завдати іншим - страшно від того, що поки хтось так розважається, десь чиясь мама, дружина, донька переживає за того, хто може не дойти, не доїхати додому.
  • Вадим Мельничук

    Бухой по центру пропетляешь ,больше насчитают !
  • Олег Засаднюк

    Затока без маски в магазині 17000 грн.
  • Наталія Мажаєва

    Смiшний штраф.Дали б з 20000 грн.штраф,може водiй вiдчув би його...

keyboard_arrow_up