Водія з Шепетівського району вдруге затримали п’яним за кермом. Яке покарання?

Водія з Шепетівського району вдруге затримали п’яним за кермом. Яке покарання?
Фото ілюстративне
  • 29-річний водій не вперше сів за кермо в нетверезому стані.
  • Яке покарання виніс суд?

Сталося все 21 квітня. Близько 18 години, у Понінці, поліцейські зупинили автомобіль “ВАЗ 2109”. За його кермом був 29-річний житель Шепетівського району. Чоловік виглядав нетверезим, тож йому запропонували пройти перевірку за допомогою приладу “Драгер”. Результат огляду - 1,03 проміле, що підтвердив стан алкогольного сп’яніння. 

Складений протокол за статтею 130 КУпАП передали до суду. Там водій підтвердив, що був за кермом нетверезим. Крім того, з’ясувалися інші деталі. Влітку минулого року він вже їздив в стані алкогольного сп’яніння. Тоді в нього вилучили посвідчення водія.

Мешканця Шепетівського району визнали винним у повторному протягом року вчинені правопорушення. На нього наклали штраф у розмірі 34 тисячі гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на 3 роки та з оплатним вилученням автомобіля.

Відео дня

Читайте також: Мінус 250 тисяч для бюджету: судитимуть сільського голову з Хмельниччини

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Влад.и.мир Александров

    Якщо водій при виконанні службових обов'язків може пити за кермом , бо в суді виродка виправдають. То вже норма життя що журналісти виконують роботу поліцаїв які жирують за рахунок сплатників податків, але виплату отримують інші ... 🤔
  • Татка Римар

    Заляє шліпи так краще видно за кермом.
  • Oleksandr

    То авто вже не вилучають? Дарма!
  • Олег Бродський

    А перший раз що пробачили???

keyboard_arrow_up